1. Capítol primer de la websèrie 'Els herois de l'hospital: compte enrere', produïda per la Plataforma Blanc i Negre en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el comissariat del tricentenari 1714.

  Capítol 1: Dijous, 6 de setembre de 1714.

  # vimeo.com/105259805 Uploaded
 2. Capítol de la websèrie 'Els herois de l'hospital: compte enrere', produïda per la Plataforma Blanc i Negre en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el comissariat del tricentenari 1714.

  # vimeo.com/105261726 Uploaded
 3. Capítol de la websèrie 'Els herois de l'hospital: compte enrere', produïda per la Plataforma Blanc i Negre en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el comissariat del tricentenari 1714.

  # vimeo.com/105264950 Uploaded
 4. Capítol de la websèrie 'Els herois de l'hospital: compte enrere', produïda per la Plataforma Blanc i Negre en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el comissariat del tricentenari 1714.

  # vimeo.com/105267641 Uploaded
 5. Capítol de la websèrie 'Els herois de l'hospital: compte enrere', produïda per la Plataforma Blanc i Negre en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el comissariat del tricentenari 1714.

  # vimeo.com/105269770 Uploaded

Websèrie 'Els herois de l'hospital'

Plataforma Blanc i Negre Plus

"Benvolguts companys,

Som a principis de setembre de l’any 1714. L’Alba i jo estem camí de Barcelona, per ajudar als nostres companys en la resistència final del setge.

Perquè les generacions futures puguin conèixer el que vam viure en aquests moments…


+ More

"Benvolguts companys,

Som a principis de setembre de l’any 1714. L’Alba i jo estem camí de Barcelona, per ajudar als nostres companys en la resistència final del setge.

Perquè les generacions futures puguin conèixer el que vam viure en aquests moments tan difícils de la nostra història, hem decidit explicar-vos, dia a dia, tot allò que estem vivint.

Així podreu veure, de primera mà, què viu i què pensa la gent del nostre voltant, tant austriacistes com borbònics.
Salut, companys.

Visca l’arxiduc Carles i Visca Catalunya!"

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.