1. Universitetsvalget er i gang på Aarhus Universitet! Men hvor mange kender overhovedet til valget, og har tænkt sig at stemme? Stemmeprocenten til sidste års afstemning endte på 18,9 procent til valget af studenterrepræsentanterne. hvilket var et de gode år. Vi spurgte tre af spisdkandidaterne, Benjamin Bilde Boelsmand fra Studenterrådet, Andreas Tharben Hansen fra Grønt AU og Peter Hedegaard-Degn fra Konservative Studenter, om deres syn på sidste års valgdeltagelse, og om hvorfor det er vigtigt, at få flere studerende til at stemme. Klik dig ind på au.dk/valg og brug din stemme.

  # vimeo.com/54322795 Uploaded 393 Plays 0 Comments
 2. Bandet Dans og Lær bruger gamle fuglebånd i deres musik. Se her hvordan det hele startede og hvorfor de bruger fuglekald i deres musik.

  # vimeo.com/53331568 Uploaded 467 Plays 0 Comments
 3. Den første lette snebyge er faldet, og vinteren er på vej. Men fortvivl ej. En dag bliver det forår, og Kapsejladsen 2013 vil trækker tusinder og atter tusinder til Danmarks smukkeste universitetspark. I mellemtiden kan du genopleve Umbilicus' flotte intro til dette års sejllads.

  # vimeo.com/52221506 Uploaded 925 Plays 0 Comments
 4. Hvis du skal tænke kreativt med din forskning og dine studier er det en god ide at hoppe en tur i hængekøjen. Forskningen og forskningens historie viser nemlig, at en "morfar" bestemt ikke er spildt tid. En dansk sprogforsker kom ligefrem sovende til sin berømmelse.

  # vimeo.com/51448981 Uploaded 2,235 Plays 0 Comments
 5. Historien om kendte menneskers liv har en dragende kraft: Hvem var mennesket bag myten Mærsk McKinney Møller egentlig? Hvad blev Natascha Kampus udsat for i årene hos hendes kidnapper? Hvad kan vi lære af B.S. Christiansens liv på kanten? Og hvordan blev Zlatan Ibrahimovic sådan en dygtig foldboldspiller? Vi sluger biografier og selvbiografier råt og bruger historierne om de kendte mennesker til at spejle vores egne liv i. Men ikke kun de berømte har en historie at fortælle - vi har alle en livshistorie, og den spiller en afgørende rolle for, hvordan vi forstår os selv.

  Spørgsmålet om, hvem du er - og dermed spørgsmålet om din identitet - er tæt forbundet med din livshistorie. Vores livshistorie er vigtig for os, fordi den forbinder vores nutid med vores fortid og peger ud i vores fremtid. Den hjælper os med at forstå os selv og vores liv, så vi bedre kan træffe beslutninger og navigere i det.

  # vimeo.com/51286659 Uploaded 1,600 Plays 0 Comments

AU TV

Aarhus Universitet PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.