1. Hvad indebærer det egentlig at gå på universitetet, og er jeg klog nok? Hans Chr. Østergaard er en af de gymnasieelever, der har fået chancen for at få et særligt indblik i livet på universitetet, mens han stadig er gymnasielev.

  # vimeo.com/58703675 Uploaded 951 Plays 0 Comments
 2. Aarhus Universitets Starcraft hold er netop blevet europamestre i Starcraft 2 for Universitetshold. Og forude venter verdensmesterskabet i Californien. Holdkaptajnen Daniel Kornum fortæller her, hvad det kræver, at være med i blandt de bedste.

  # vimeo.com/58535930 Uploaded 778 Plays 0 Comments
 3. Relativitetsteori og sorte huller er lysår fra de fleste menneskers hverdag. Alligevel mener lektor i fysik på Aarhus Universitet, Ulrik Uggerhøj, at hans forskningsområde er relevant for os alle sammen. Mød ham i denne samtale på Café Hack med rektor for Folkeuniversitetet Sten Tiedemann.

  Uploaded 72 Plays 0 Comments
 4. I middelalderen kunne kærligheden fungere som verdensforklaring og som en vej til selvindsigt og dannelse. I dag er kærligheden på en måde forsvundet og erstattet af forelskelse. Hør lektor Dan Ringgard fortælle om kærligheden forvandling. Dan Ringgard er også på plakaten, når Folkeuniversitetet i Aarhus lukker op Kærlighedsfestival fra den 31. januar til den 3. februar.

  # vimeo.com/58100960 Uploaded 412 Plays 0 Comments
 5. Det gyldne bækken bliver stjålet af Bjørnebanden, men bliver heldigvis hurtigt tilbageerobret. En heldig bjørnebandit for sin straf i form af blond og meget elastisk stripper.

  # vimeo.com/57805210 Uploaded 2,673 Plays 0 Comments

AU TV

Aarhus Universitet PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.