1. Gran èxit de participació amb prop de 900 corredors presents a la línia de sortida.

  Aquest 27 de maig ha estat un gran dia per l’ Asics Trail Sant Esteve, que ha arrancat amb el cartell de complert. Prop de 900 corredors han pres la sortida, entre ells Just Sociats, Manel Amor, Xavier Espiña i Núria Picas, tots ells membres de la selecció catalana de curses de muntanya que, juntament amb la resta de participants, han pogut disfrutar d’un entorn privilegiat al cor del Montseny.

  El recorregut comptava amb un total de 27 quilòmetres en els quals els corredors han superat un total de 3.000 metres de desnivell acumulat. El corredor de Manresa Just Sociats s’ha endut novament la victòria amb un temps de 2h 18min, seguit per Xavier Espiña i Manel Amor, mentre que en categoria femenina, la guanyadora ha estat Núria Picas, amb un crono de 2h 40min, seguida de Louise Brown i de Jacquie Mannhard.

  En aquesta tercera edició hi havia la novetat del Speed Trail, una cursa molt més explosiva que la clàssica TSE ja que tenia una distància de 13 quilòmetres però també amb corriols, rius, pujades i baixades tècniques.

  Al mateix temps es disputava la Copa Montseny, proclamant-se campions de l’edició 2012 Núria Picas en dones i Manel Amor en homes. El premi final ha estat una setmana en autocaravana Libertium i 500 euros.

  Per la seva banda, el Mini Trail tenia un circuit d'1,5 quilòmetres per als més petits, que han corregut amb els seus pares, han creuat el riu Tordera per l'aigua i han pujat per corriols.

  # vimeo.com/42987634 Uploaded 2,633 Plays 0 Comments
 2. ust Sociats y Montserrat Martínez, ganadores del Asics Trail Sant Esteve
  (29-05-2011) _ Asics Trail Sant Esteve Palautordera

  Este 29 de mayo ha sido un gran día para el ASICS Trail Sant Esteve, que ha arrancado con el cartel completo. 500 corredores han tomado la salida, entre ellos Just Sociats, Toti Bes, Marc Carós, Roberto Sancho y Jose Manuel Granadero que, junto con el resto de participantes, han podido disfrutar de un entorno privilegiado en el corazón del Montseny.

  El corredor de Manresa Just Sociats no ha dado opción al resto de rivales, siendo el vencedor con un crono de 02:06, seguido de Toti Bes y Marc Carós. Este último luchaba para proclamarse campeón de la Copa Montseny-Guilleries y Carós no ha desaprovechado la ocasión. Los ganadores finales de la Copa han sido Marc Carós del equipo Diedro y Olga Mankó de la UEC ANOIA.

  Respecto al Asics Trail Santo Esteve 2011, el podio final en féminas ha sido para Montserrat Martínez, seguida por Tina Bes y Claudia Baudri. En categoría masculina, el podio ha correspondido a Just Sociats, Toti Bes y Marc Carós.

  Just Sociats ha querido dedicar su victoria a Xavi Tondo, que lastimosament nos dejó recientemente.

  # vimeo.com/24477185 Uploaded 1,721 Plays 0 Comments

ASICS Trail Sant Esteve

OCISPORT Outdoor Experiences Plus

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.