1. Buy Rusko - "Hold On" - on iTunes: http://bit.ly/dtehHK
  Amazon: amzn.to/8XRVsK
  Beatport: http://bit.ly/a23U9S

  The amazing new single featuring Amber Coffman gets an official video! Shot over a 5 day period of touring the UK, Hold On documents the chaotic life of one of dubsteps biggest acts. Directed by Jason Miller and Charles-Ryan for Eikon.

  # vimeo.com/12653146 Uploaded 60K Plays 13 Comments
 2. A hazugság csapdájából a baloldal kitört... És kitörni készül. Vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy nincs vipera.

  # vimeo.com/1441622 Uploaded 7,579 Plays 3 Comments
 3. Vajon szükség van-e Magyarországon adó- és járulékcsökkentésre? Ha igen, van-e az ország jelenlegi gazdasági helyzetében tartalék fedezet, amiből pótolni lehet a kieső állami bevételeket? És egyáltalán: mire jó ez az egész adócsökkentősdi, növekszik-e a gazdaság és lesz-e több munkahely mindennek hatására?

  Gyurcsány Ferenc válaszol. Következetesen és brutális őszinteséggel, ahogy tőle megszokhattuk.

  # vimeo.com/1905628 Uploaded 36.4K Plays 14 Comments
 4. A szemünkbe néznek, a szemünkbe mondják - vagyis a szemünkbe hazudnak

  # vimeo.com/1911667 Uploaded 7,446 Plays 0 Comments
 5. Ahogy egy kommentelő a Youtube-on igen találóan megfogalmazta: "Remek ez a videó, viszont baltával lett vágva" - ehhez így utólag szerintem sem fér kétség, sokmindent nem tudtam még a videoszerkesztésről az őszödi beszéd kiszivárgása előtt másfél hónappal, amikor egy álmatlan éjszakán nekiláttam összeállítani a korábban gyűjtögetett, az igazság szálainak Gyurcsány-féle kibontását.

  Sokmindent nem tudtam még akkor, leginkább azt, hogy másfél hónap múlva ki fog szivárogni az őszödi beszéd, és talán ennek hatására is, két év alatt szerény becslés szerint is másfélmillió alkalommal nézik meg ezt a videót.

  Itt van hát minden Best of Gyurcsányok legelső prototípusa amely minden előzetes várakozást felülmúló népszerűségre tett szert... Egy picikét feljavított minőségben, hogy legalább a hangerő ne ingadozzon olyan rémesen, és megtisztítva a legalapvetőbb vágási hibáktól.

  # vimeo.com/1990175 Uploaded 16K Plays 1 Comment

bartkid's Channel

bartkid

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.