1. Een kijkje in de keuken van De Beeldenfabriek. Hoe ziet de dagelijkse gang van zaken eruit op het kantoor in Rotterdam.

  # vimeo.com/191628482 Uploaded 1,895 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/93464040 Uploaded 83 Plays 0 Comments
 3. De Beeldenfabriek produceerde deze 3D animatiefilm voor Vestia i.s.m. Itho Daalderop. Een film die op een voor iedereen begrijpbare manier de toepassing en werking van koude en warmteopslag uitlegt. Meer animatievoorbeelden: beeldenfabriek.n

  # vimeo.com/45124934 Uploaded 339 Plays 0 Comments
 4. Met 6D-wonen maakt VORM 100% maatwerk voor de prijs van een standaard woning. De Beeldenfabriek kreeg de opdracht om dit op een aansprekende manier een 3d animatie film te maken. 6D wonen van Vorm..
  Voor meer animatievoorbeelden: beeldenfabriek.nl

  # vimeo.com/44148806 Uploaded 2,316 Plays 0 Comments
 5. Wonen aan het Wantij

  (Ver)kopen op gevoel

  Als je een luxe-appartement koopt op een van de nieuwe hotspots van Dordrecht, dan is dat geen overwegend rationele beslissing. Dan doe je dat vanwege het wooncomfort, de veiligheid en de waardevastheid van je investering. Natuurlijk. Maar je doet het vooral, omdat je niet kunt wachten om vanaf je ruimbemeten terras uit te kijken over het glinsterende water, waarboven de zon langzaam zijn daling inzet. Omdat je wilt flaneren door de fraaie tuin, en wilt lunchen of dineren bij Villa Augustus, die hippe buren. Omdat je rust om je heen wilt hebben zonder afscheid te nemen van de stadse verleidingen. En je doet het omdat je je volkomen kunt identificeren met de onbesproken klasse van de appartementen en hun onderscheidende architectuur.

  Een appartement kopen in het Wantij, aan de rand van Dordrecht, doe je op je gevoel. En dus verkóóp je zulke appartementen op gevoel. De verkoopfilm die de Beeldenfabriek voor dit project maakte, is daarom een verhaal geworden zonder woorden, dat desondanks precies vertelt waar het om draait. Live beelden, 3D-animaties, de muziek van Agnes Obel: samen roepen ze precies op waar het om gaat. Wat dat is? Nee, dat gaan we niet alsnog uitleggen. Als u het ziet, weet u het vanzelf. vimeo.com/31447761

  Meer willen weten omtrent de mogelijkheid om voor uw vastgoedproject een wervende presentatie te laten maken? Stuur een mail naar peter@beeldenfabriek.nl of maaike@beeldenfabriek.nl en we nemen contact met u op, even bellen kan natuurlijk ook 010 4221199 of 06 55155241.

  beeldenfabriek.nl

  # vimeo.com/31447761 Uploaded 1,160 Plays 0 Comments

Beeldenfabriek

Beeldenfabriek PRO

De Beeldenfabriek Illustratie en Animatie is marktleider op het gebied van vastgoedcommunicatie ondersteuning. Voor een artist impression, een animatie en vastgoed animatie films zijn we toonaangevend. Sinds de start in 1998 onderscheiden we ons met hoogwaardige…


+ More

De Beeldenfabriek Illustratie en Animatie is marktleider op het gebied van vastgoedcommunicatie ondersteuning. Voor een artist impression, een animatie en vastgoed animatie films zijn we toonaangevend. Sinds de start in 1998 onderscheiden we ons met hoogwaardige en opvallend realistische artist impressions, animaties en virtuele maquettes.

Dit heeft bijgedragen aan het succes van honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer info: beeldenfabriek.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.