1. Kako će "Arapsko proleće" uticati na tvoj život? Šta se krije iza postojećih tenzija na Bliskom istoku? Gledajte snimak predavanja o neverovatnim proročanstvima o Jevrejima, Arapima i hrišćanima.

  # vimeo.com/30501076 Uploaded 678 Plays 0 Comments
 2. Zašto je grčko ostrvo Patmos toliko važno za Grčku pravoslavnu veru već dve hiljade godina? Koju poruku je apostol Jovan primio u svojim vizijama na Patmosu?

  # vimeo.com/30510662 Uploaded 3,409 Plays 0 Comments
 3. Da li svici sa Mrtvog mora potvrđuju Bibliju, pa čak i događaje o Isusu Hristu? Ne propustite da čujete iskustvo iz Masade.

  # vimeo.com/30510971 Uploaded 540 Plays 0 Comments
 4. Neverovatna otkrića u biblijskim zemljama su ponovila istoriju - potvrđujući biblijske izveštaje. U ovom pregledu većih zemalja Bliskog istoka, Piter Ronfild će istaći velika i značajna otkrića - kulminirajući sa fascinantnim pustinjskim ruševinama Petre.

  # vimeo.com/30533069 Uploaded 382 Plays 0 Comments
 5. Vidite Nuvamis, neke od najstarijih kamenih građevina na svetu i pustinjske zapise. Popnite se na Jeval Musui Res-es Safsaf i posetite manastir Svete Katarine.

  # vimeo.com/30533162 Uploaded 403 Plays 0 Comments

Prorocanstva o Jevrejima, Arapima i hriscanima i uticaj "Arapskog proleca" na nas zivot

Glas nade

Šta se krije iza postojećih tenzija na Bliskom istoku? Da li će “Arapsko proleće” doneti bilo kakvo rešenje? Da li smo bliže miru ili Armagedonu?
Govornik: Piter Ronfild, teolog i istraživač kulture i istorije Bliskog istoka, posetio je Siriju i Egipat…


+ More

Šta se krije iza postojećih tenzija na Bliskom istoku? Da li će “Arapsko proleće” doneti bilo kakvo rešenje? Da li smo bliže miru ili Armagedonu?
Govornik: Piter Ronfild, teolog i istraživač kulture i istorije Bliskog istoka, posetio je Siriju i Egipat tokom “Arapskog proleća”. Ova kratka serija predavanja će istražiti neke od problema i pitanja koja se kriju iza zvaničnih izveštaja

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.