1. PhotoshopTVnl aflevering 2

    Archief 2006

    # vimeo.com/32037041 Uploaded 6 Plays 0 Comments
  2. hier komen binnen kort nieuwe afleveringen van het al op iTunes populaire podcast PhotoshopTVnl. Vol met tutorials over photoshop voor beginners en gevorderden, geheel in het nederlands.

    # vimeo.com/10867676 Uploaded 42 Plays 0 Comments

PhotoshopTVnl

Salvador Rooijmans

PhotoshopTVnl is een educatieve vodcast voor de beginner tot de professionele Adobe® Photoshop gebruiker. Een aflevering van PhotoshopTVnl is circa 10 minuten lang en is elke week op maandag geplaatst. Je krijgt het meest recente insider-nieuws van Adobe…


+ More

PhotoshopTVnl is een educatieve vodcast voor de beginner tot de professionele Adobe® Photoshop gebruiker. Een aflevering van PhotoshopTVnl is circa 10 minuten lang en is elke week op maandag geplaatst. Je krijgt het meest recente insider-nieuws van Adobe Photoshop® en van digitale fotografie. Ook elke week een tip, tutorial en andere Photoshop-truc die je direct kunt toepassen. PhotoshopTVnl is een communitie waar kijkers kunnen bijdragen aan de inhoud van de show. Als je een enthousiaste Photoshop-gebruiker bent, kijk dan elke week naar PhotoshopTVnl.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.