1. Dit is de lipdub van het Openbaar Speciaal Onderwijs Orion te Amsterdam voor de scholenwedstrijd georganiseerd vanuit http://www.pasopjepas.nl. Mede mogelijk gemaakt door Communicatiebureau Kat&Muis, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie regio Kennemerland.

  Muziek: Ali B - ArmRijk

  # vimeo.com/33409726 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 2. Dit is de lipdub van het Nova College Amsterdam voor de scholenwedstrijd georganiseerd vanuit http://www.pasopjepas.nl. Mede mogelijk gemaakt door Communicatiebureau Kat&Muis, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie regio Kennemerland.

  Muziek: Ali B - ArmRijk

  # vimeo.com/33403800 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 3. Dit is de lipdub van het Montessori College Oost in Amsterdam voor de scholenwedstrijd georganiseerd vanuit http://www.pasopjepas.nl. Mede mogelijk gemaakt door Communicatiebureau Kat&Muis, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie regio Kennemerland.

  Muziek: Ali B - ArmRijk

  # vimeo.com/33402178 Uploaded 735 Plays 0 Comments
 4. Dit is de lipdub van LMC Rotterdam voor de scholenwedstrijd georganiseerd vanuit http://www.pasopjepas.nl. Mede mogelijk gemaakt door Communicatiebureau Kat&Muis, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie regio Kennemerland.

  Muziek: Ali B - ArmRijk

  # vimeo.com/33399003 Uploaded 8 Plays 0 Comments
 5. Dit is de lipdub van het Kader Lyceum Amsterdam voor de scholenwedstrijd georganiseerd vanuit http://www.pasopjepas.nl. Mede mogelijk gemaakt door Communicatiebureau Kat&Muis, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie regio Kennemerland.

  Muziek: Ali B - ArmRijk

  # vimeo.com/33398430 Uploaded 8 Plays 0 Comments

Bluf producties

Bluf Productions

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.