1. Com pot ser que els culpables de l’especulació financera i el frau fiscal que ens han dut a aquesta crisi encara no siguin a la presó? Com podem construir una nova societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics?

    # vimeo.com/33525921 Uploaded 139 Plays 0 Comments
  2. Com pot ser que els culpables de l’especulació financera i el frau fiscal que ens han dut a aquesta crisi encara no siguin a la presó? Com podem construir una nova societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics?

    # vimeo.com/33527245 Uploaded 83 Plays 0 Comments
  3. Com pot ser que els culpables de l’especulació financera i el frau fiscal que ens han dut a aquesta crisi encara no siguin a la presó? Com podem construir una nova societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics?

    # vimeo.com/33530311 Uploaded 82 Plays 0 Comments

Xerrada Arcadi Oliveres: Indignació i respostes davant la crisi

Asssemblea Poble Sec

Xerrada a càrrec d’Arcadi Oliveres
Economista altermundista i president de Justícia i Pau

14 noviembre , 2011 by assembleapoblesec

Com pot ser que els culpables de l’especulació financera i el frau fiscal que ens han dut a aquesta crisi encara no siguin…


+ More

Xerrada a càrrec d’Arcadi Oliveres
Economista altermundista i president de Justícia i Pau

14 noviembre , 2011 by assembleapoblesec

Com pot ser que els culpables de l’especulació financera i el frau fiscal que ens han dut a aquesta crisi encara no siguin a la presó? Com podem construir una nova societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics?

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.