1. # vimeo.com/34175852 Uploaded 690 Plays 0 Comments
  2. In 1963 werd in het Drentse Yde de Punt de eerste cross, bestaande uit stockcars en auto’s, verreden. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend evenement geworden. In de eerste jaren werd dit georganiseerd door de EDAC (Eerste Drentse Autocross Club) vervolgens door de Stichting Autospeedway Yde de Punt.
    In 1988 heeft de Stichting Activiteiten Yde de Punt de organisatie van dit evenement overgenomen.

    # vimeo.com/34515368 Uploaded 498 Plays 0 Comments
  3. In 1963 werd in het Drentse Yde de Punt de eerste cross, bestaande uit stockcars en auto’s, verreden. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend evenement geworden. In de eerste jaren werd dit georganiseerd door de EDAC (Eerste Drentse Autocross Club) vervolgens door de Stichting Autospeedway Yde de Punt. In 1988 heeft de Stichting Activiteiten Yde de Punt de organisatie van dit evenement overgenomen.

    # vimeo.com/34606508 Uploaded 243 Plays 0 Comments

Autocross Yde De Punt

Autocross Yde De punt

In 1963 werd in het Drentse Yde de Punt de eerste cross, bestaande uit stockcars en auto’s, verreden. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend evenement geworden. In de eerste jaren werd dit georganiseerd door de EDAC (Eerste Drentse Autocross Club)…


+ More

In 1963 werd in het Drentse Yde de Punt de eerste cross, bestaande uit stockcars en auto’s, verreden. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend evenement geworden. In de eerste jaren werd dit georganiseerd door de EDAC (Eerste Drentse Autocross Club) vervolgens door de Stichting Autospeedway Yde de Punt.
In 1988 heeft de Stichting Activiteiten Yde de Punt de organisatie van dit evenement overgenomen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.