1. La Fira d'Economía Solidària estrena la unificació de Monedes Socials al Principat

  # vimeo.com/189958486 Uploaded 155 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/31167909 Uploaded 4,120 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/30692594 Uploaded 3,163 Plays 1 Comment
 4. El passat dijous 29 de gener, vam inaugurar l’exposició “Viviendo la Utopía”
  Amb la presència de Joan Ullés Bascompte. Nascut l’any 1920. Torner col·lectivista i revolucionari antifeixista. Qui ens va parlar en primera persona de les col·lectivitzacions a partir de la pròpia experiència en el taller que treballava.

  http://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Ullés_Bascompte

  Hem portat a Àurea les fotografies d’una experiència emancipadora de viure l’Utopia que no pot restar en l’oblit. En el període dels anys trenta i a l’inici de la guerra civil, es va produir un moment d’enormes lluites que no va ser, com de vegades s’ha dit, un mer conflicte més, sinó que va ser el reflex d’una lluita tenaç entre el que era nou i l’obsolet, entre la llibertat i la tirania.

  De la Guerra Civil Espanyola se n’ha escrit molt, malgrat això, considerem que no s’ha projectat suficient llum sobre l’experiència transformadora. La col·lectivització de la producció, de la terra, de la propietat, del treball, en definitiva, de la vida. Reflectint un procés de canvi social. Una Revolució Social.

  # vimeo.com/118483687 Uploaded 226 Plays 0 Comments
 5. El passat dijous, 13 de novembre, Elle Flâne de la Xarxa CTiT (Ciència, Tècnica i Tecnología de la Cooperativa Integral Catalana) va presentar a l'Ateneu Cooperatiu La Base, el llibre col·lectiu "Sobirania tecnològica"
  Ell llibre ens convida a conèixer com construir les nostres pròpies infraestructures d'informació, comunicació i expressió.

  # vimeo.com/112157211 Uploaded 55 Plays 0 Comments

Cooperativa Integral Catalana

Cooperativa Integral Catalana

Canal de formación de la Cooperativa Integral Catalana

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.