1. Идва пролет, а с нея и поредният Bootcamp.
  Вече обсъдихме как да стартираме без капитал и как да направим маркетинг за стартъпа, докато все още нямаме много средства за харчене. Време е да си поговорим как да намерим първите си потенциални клиенти и да ги убедим да купят нашия продукт. Тренингът има за цел да запознае младите предприемачи с основните аспекти на корпоративните продажби, преговорния процес в делова среда и да им помогне да се подготвят за провеждане на делови срещи и преговори.
  Лекторът – Христо Нейчев, е утвърден професионалист с над 10 годишен опит в областта на Бизнес Мениджмънт, Продажби, Маркетинг и Бизнес Развитие в няколко големи международни корпорации. В периода 2007 – 2011 работи в САЩ на позицията Маркетинг Мениджър в Централата на световният лидер в оптичната индустрия – Essilor Of America, Inc. Христо Нейчев налага с голям успех новата марка “Crizal Sapphire” на Американския пазар, а преди да замине за Щатите е регионален мениджър за източна България на Шел България АД, където в рамките на 4 години увеличава близо четворно приходите и печалбата на фирмата в региона.
  Повече информация за Христо Нейчев може да получите тук:
  http://www.linkedin.com/pub/hristo-neychev/0/8b5/8b6

  # vimeo.com/38980066 Uploaded 989 Plays 0 Comments
 2. Линк към презентацията: http://www.slideshare.net/chrisgeorgiev/zero-marketing-10431648?from=ss_embed

  Втората ни безплатна лекция от серията StartUP Bootcamp e на тема “Маркетиране на Стартъп” и ще се води от Крис Георгиев. Публикацията ще стане много дълга ако заизреждам всички проекти на Крис, затова ще спомена само най-важния му – http://www.stockpodium.com - услуга за подобно търсене и закупуване на микросток фотографии. За повече разгледайте блога му (http://chrisgeorgiev.com/) и го заследвайте в twitter (https://twitter.com/#!/chrisgeorgiev), струва си!

  Крис ще ни разкаже какви са предизвикателствата пред маркетирането на стъртъп от България. Как да привлечем първоначален интерес към проекта ни, как да се възползваме максимално от възможностите, които предлагат социалните мрежи. Как да предизвикаме и задържим внимание към проекта ни. Добри практики и интересни стратегии за маркетинг с малък бюджет.

  # vimeo.com/37167064 Uploaded 153 Plays 0 Comments
 3. BootsTrapping или казано на български – Как да стартираме бизнес без капиитал?

  Лектор е Стани Милев, който знае не едно и две неща за стартиране на бизнес on a tight budget. Показват го успешните му проекти като RockaCoka и Chase a Cloud.

  # vimeo.com/36136934 Uploaded 259 Plays 0 Comments

StartUP Bootcamp

StartUP Bulgaria

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.