1. Откъс от интервюто с Пламен Бобоков (председател на Управителния съвет на „Приста Ойл Холдинг” ЕАД, както и председател на Надзорния съвет на „Монбат” АД.) след презентацията му по време на StartUP@Blagoevgrad 2012.

  # vimeo.com/39103276 Uploaded 897 Plays 0 Comments
 2. Тя е на 29 години, млада и успешна бизнес дама. Всичко започва с производството на PVC дограми, а в момента притежава собствена пекарна “Merci Merci” за хляб и сладкиши по домашни рецепти.

  Милена представя всеки четвъртък рубриката “Ти можеш” в предаването “Денят е прекрасен” по bTV. Лайтмотивът, обединяващ темите в нея е, че всеки човек притежава потенциал да се справи с проблемите си, ако я впрегне в градивно търсене на изход.

  # vimeo.com/37532859 Uploaded 152 Plays 0 Comments
 3. “От хляба в ръцете до абсолютната свобода.”

  Започнал е от нулата и никога не е работил за друг. Най-големият коз за един бизнес са човешките ресурси и правилното им управление – твърди той.

  Сребрин Ватралов е основател на компанията Уисдам ООД и е сериен предприемач. В момента развива проектите – Pomagalo и Gepime

  # vimeo.com/37541126 Uploaded 868 Plays 0 Comments
 4. Господин Титюков представи конкурса “Най-добър млад предприемач на Пловдив” – проект на Община Пловдив

  # vimeo.com/37555563 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 5. Манол Пейков, 39-годишен. Съсобственик и съосновател на Програмата Пловдив Инфо и Програмата Стара Загора. Управляващ съдружник на издателска къща Жанет 45, Пловдив. Собственик на Фабрика за дигитален печат 2х2, Пловдив. Съсобственик и съзидател на звукозаписно студио „Пекарната”, София.

  „Отгледан съм в литературно семейство, поради което винаги съм се отнасял с аристократична арогатност към заниманието с бизнес. Винаги съм смятал, че изкуството е единственото човешко занятие, което остава следи във времето. Възприемал съм бизнеса като второразредна човешка дейност която не позволява цялостна изява на личността. С течение на времето обаче разбрах, че понятията „бизнес” и „печалба” не са синоними – макар печалбата да е задължително условие за успех в бизнеса. Бизнесът може да бъде и много повече – начин да заявиш пред обществото своята човешка кауза, да осмислиш живота на околните и, в крайна сметка, своя собствен.”

  # vimeo.com/38976226 Uploaded 57 Plays 0 Comments

StartUP@

StartUP Bulgaria

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.