1. Videoclip over de tentoonstelling 'De Verborgen Tuin - Juwelen uit India' in Museum Volkenkunde te Leiden. Cinemaffia maakte met veel enthousiasme deze clip.

  Uit de website-info van Volkenkunde: "Prachtige juwelen en krijgs-attributen uit de vermaarde en beruchte Rajput en mogollegers brengen u van de 16e-eeuwse Noord-Indiase hoftradities naar het dynamische India van nu. Inkijkjes in het edelsteenhandelscentrum Jaipur en woestijnstad Bikaner geven een boeiend beeld van huidig India. "

  Saskia Konniger stelde de tentoonstelling samen, deed research en verzamelde in India. "Voor de tentoonstelling De Verborgen Tuin. Juwelen uit India (14-10-2011 - 08-04-2012) reisde onderzoeker Saskia Konniger veel door India. In het boek De verborgen tuin. Goudsmeden in Noord-India doet ze op een levendige manier verslag van die reizen."

  "In 2007 en 2011 ging Konniger naar India om in het spoor van de edelsmeedtradities van Rajput koningshuizen en het Mogolrijk gouden sieraden te verwerven. Ze verkende de Rajasthaanse hoofdstad Jaipur, een mondiaal edelsteenhandelscentrum, ze bezocht juweliershuizen, sprak handelaren en was te gast op kleurrijke Rajput huwelijken waar jonge Rajputi's een weg proberen te vinden tussen traditie en vernieuwing. "

  # vimeo.com/37727207 Uploaded 385 Plays 0 Comments
 2. Een korte impressie van een winterse zondag in Leiden, nl. 5 februari 2012. © Cinemaffia Leiden. Mail voor meer informatie Luc en Niels Busschots: cinemaffia@gmail.com.

  # vimeo.com/36247453 Uploaded 329 Plays 1 Comment

Cinemaffia HD Channel

Cinemaffia Plus

Channel of recent HD productions from Cinemaffia.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.