1. Animated logo for oil service company Wellbore. Produced in cooperation with Marius Venn.

  wellbore.no/

  # vimeo.com/61261879 Uploaded
 2. For the first time, the Entertainment industry flies to the rescue of corporate films.
  With BLUE, TOTAL has launched a 6 minute animation film with a tailor-made music to present its activities in a new and entertaining way.

  Conception : Bruno Delhomme, Guilhem Arnal, Gilles Rivollier
  Director : Gilles Rivollier
  Animation Director : Oliver Durant / WeAreCaptive
  Art Director : Bruna Guerreiro / WeAreCaptive
  Illustration : Dermot Flynn
  Music : Charlie Nguyen Kim

  # vimeo.com/35875739 Uploaded 4,031 Plays 0 Comments
 3. Se hvorfor Sandnes Sparebank er ekstra stolte av å motta Merket for god design for sitt profilprogram. De ansatte i banken føler at prisen hedrer hvem de faktisk er som bank. Filmen er 3.29 minutter lang.

  Sammendrag av filmen:

  Sandnes Sparebank mottok sammen med kommunikasjonsbyrået Fasett Merket for god design i mars 2011.

  Gjennom årene har Sandnes Sparebank mottatt flere forskjellige priser, og banken har sin egen Hall of Fame på sitt hovedkontor. Men det å vinne akkurat Merket for god design er kommunikasjonsdirektør Ingrid Schöpp ekstra stolt av. Merket hedrer bankens visuelle profil, som igjen speiler bankens sjel og identitet. Det er ekstra stas!

  Sandnes Sparebanks verdier er Enklere, Bedre og Gladere, noe som skal kommuniseres gjennom bankens profil. Med bruk av gult, sort og hvit, samt en leken strek og illustrasjoner, fremstår banken som uformel og ukomplisert. Dette er bankens sjel.

  Generelt er bank trist og kjedelig, og Ingrid mente derfor at Sandnes Sparebank kunne være annerledes og friskere i sitt utrykk, enn det som har vært tradisjonelt for banker.

  Trond Fernblad er designer i Fasett og har jobbet med Sandnes Sparebank siden 1997. Faktisk har det vært samme team i Fasett og i Sandnes Sparebank siden de begynte samarbeidet for 13 år siden! Ingrid mener at dette nok er hemmeligheten bak suksessen.

  Trond forteller at profilen har vært og er i konstant utvikling siden de begynte med konseptet. Det er ingen rigide regler som skal følges. I stedet er det noen ytre rammer som skal følges, og designeren kan leke seg med strek og runde former om hverandre. Budskapet skal alltid være klart. Tekstforfatteren er alltid involvert fra begynnelsen av, slik at tekst og illustrasjon kommuniserer det samme.

  Trine Lauritzen er Brand Manager i Sandnes Sparebank, og har som jobb å sikre at profilen er tatt i bruk på alle flater i banken. Trine opplever at det å få en designpris gjør hennes daglige arbeid med profilen langt lettere. Hun opplever at kollegaer viser stor interesse for profilen og hvordan Sandnes Sparebank bruker design som virkemidler for å skille seg ut fra de litt blå og traurige bankene.

  Medvirkende:

  Ingrid Fure Schöpp, Kommunikasjonsdirektør, Sandnes Sparebank

  Trine Lauritzen, Brand Manager, Sandnes Sparebank

  Trond Fernblad, grafisk designer, Fasett

  Intervjuer: Eline Strøm-Gundersen, prosjektansvarlig Norsk Designråd

  Videoproduksjon: Kristian Paulsen, Paulsen Produksjon

  # vimeo.com/29305405 Uploaded 446 Plays 1 Comment

Fasett-o-tek

Fasett PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.