1. ernohannink.nl/een-webshop-voor-een-zelfstandige-ondernemer/
  Bijna alle zelfstandigen hebben een website. Een deel van de zelfstandigen produceert vaker inhoud voor zijn site door artikelen te schrijven in een weblog. Heeft een webshop nu ook nog toegevoegde waarde voor een zelfstandige?

  Dit interview gaat in op webshops voor zelfstandige professionals. Waarom zou je dat moeten doen? Wat kun je er in verkopen? Wat is een goeie webshop. De adviezen en tips krijg je van Emile Koolstra van Younify.

  Younify bouwt webshops met Magento een open source pakket net als WordPress maar nu voor een webshop.

  # vimeo.com/17261116 Uploaded 401 Plays 0 Comments
 2. Zelfstandigen vinden acquisitie vaak spannend, dat hoeft helemaal niet. Iedereen kan het leren zegt Laura Babeliowsky van getclientsnow.nl.

  Het kan je al enorm helpen door een niche te kiezen en jezelf bekend maken. Zo kun je zorgen voor bekendheid via je blog, zie bijvoorbeeld getclientstips.nl vol met tips voor zelfstandigen in de dienstverlening die worstelen met acquisitie. Laura geeft in de video nog meer tips voor de promotie van je bedrijf.

  Tijdens het gesprek hebben we ook gekeken naar het Social
  Media Event 2010 dat Laura samen met Erno organiseert. Hier leer je als ondernemer hoe je social media kunt gebruiken om klanten te krijgen. In het interview behandelen we de onderwerpen.

  # vimeo.com/17258811 Uploaded 332 Plays 0 Comments
 3. Vrouwenindemedia.nl is een initiatief van Janneke Boer, om meer vrouwen in de media te krijgen. Waarom zou je hier op moeten staan en waarom wil je in de media als expert.

  Janneke Boer oprichter is ook eigenaar van Buro Wullenhoven waar ze de marketing public relations verzorgen voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen groeien door een professionele en positieve exposure in de media.

  Public Relations is de communicatie met jouw interne en externe relaties. Vaak betekent het vooral dat je free publicity probeert te verkrijgen. Met een artikel in een magazine of krant door slim om te gaan met nieuws en relaties. Een artikel geschreven door een journalist heeft een heel andere waarde dan een advertentie in hetzelfde medium.

  Ze verteld waarom ze vrouwenindemedia is gestart en waarom dit zo belangrijk is voor vrouwen. Verder geeft ze een aantal tips hoe je er voor kunt zorgen dat je in de media aandacht krijgt, voor vrouwen en mannen. Bekijk de video voor de tips.

  # vimeo.com/17254821 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 4. Annelies Verhelst schrijft teksten voor het web en optimaliseert sites vanuit haar bedrijf Insperidé.

  Annelies schrijft o.a. op haar weblog Anneliesje. Ze schrijft er over Social Media en (online) Marketing, Branding en andere dingen die haar opvallen. Door hier te schrijven en in gesprek te gaan met de mensen die reageren trekt ze klanten aan.

  Schrijf je eigenlijk voor de zoekmachine of voor de bezoeker? Bij sommige optimalisatiespecialisten krijg ik het gevoel dat ik vooral moet schrijven voor de zoekmachine. Annelies maakt het onderscheid tussen tekst en techniek. Volg haar tips en scoor beter bij de bezoeker en de zoekmachine.

  Aan het einde van de video hebben we het ook nog over Social Media Guru’s. Zijn die er eigenlijk wel?

  # vimeo.com/17254933 Uploaded 125 Plays 0 Comments
 5. This interview with the lovely Stephanie Ward, owner of Firefly Coaching is about pick your niche. A very interesting subject. She talks about picking your people and problem and ideal clients.

  # vimeo.com/17243405 Uploaded 376 Plays 0 Comments

RegioZZP interviews

Erno Hannink Plus

Interview die ik gedaan heb voor RegioZzp

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.