Salt & Pepper

Salt & Pepper

Relation04 Media PRO

Dette er korte klipp fra TV-serien Salt & Pepper som startet på NRK1 i januar 2012. Serien er 8 episoder om livet i verdens nordligste dyrepark, Polar ZOO i Bardu kommune. TV-serien har spesiell fokus på parkens forsøk på sosialisering av rovdyr som bjørn…


+ More

Dette er korte klipp fra TV-serien Salt & Pepper som startet på NRK1 i januar 2012. Serien er 8 episoder om livet i verdens nordligste dyrepark, Polar ZOO i Bardu kommune. TV-serien har spesiell fokus på parkens forsøk på sosialisering av rovdyr som bjørn og ulv. Vinteren 2009 henter de ut to bjørnunger fra hiet. Det viser seg at den ene er albino. Den får navnet Salt. Broren kalles Pepper. Vi følger bjørnungene og miljøet rundt dem til de kommer ut av hiet, et år gamle.
Parken har sosialisert flere kull med ulvevalper. Vi følger gleder og sorger knyttet til disse også. Og naturligvis andre dyr og mennesker som befinner seg i parken.
Se også: relationmedia.wordpress.com/category/salt-pepper-2/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.