1. Speciaal voor jou Arlette ook jou was ik niet vergeten.
  Hele dikke knufff John

  # vimeo.com/42066188 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/41513539 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 3. De nummer 1 hit van Richard Janse & Rob van Daal Ik mis je zo, de opbrengst van dit nummer kwam geheel ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds dat de strijd tegen Kanker steunt en onderzoek mogelijk maakt. Zowel Richard als Rob van Daal hebben dit doel gezamelijk uit gekozen omdat Richard zelf ook deze verschrikkelijke ziekte had.

  # vimeo.com/35944693 Uploaded 301 Plays 0 Comments
 4. Het nummer dat voor Richard Janse & Rob van Daal vertaald is naar het Nederland en de nederlandse titel mee kreeg "Ik mis je zo". Dit nummer is speciaal door hen opgenomen omdat Richard kanker had, de gehele opbrengst van de cd is dan ook ten goede gekomen aan het Koningin Wilhemina Fonds dat het onderzoek naar de ziekte kanker in Nederland doet. Mede hierdoor willen wij van de Delta-Fm groep dit nummer opdragen aan hem, de zoals hij ook genoemd wordt "de Koning van Tilburg" Richard Janse.
  Richard naa veel gestreden te hebben en veel te pijn te hebben gelden hopen wij, al je fans en wij van de Delta-Fm groep jou rust gevonden hebt Rchard R.I.P. en weet dat we je nooit vergeten.............De Delta-Fm groep.

  # vimeo.com/38093124 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/36697124 Uploaded 18 Plays 0 Comments

Het muziek kanaal van de Delta-Fm groep

de Delta-Fm groep

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.