1. 4 Februari 2012.

  # vimeo.com/37724620 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 2. 22 Januari 2012.

  De Panters hadden al eerder tegen de Flyers gespeeld in het Silverdome, maar dat was voor de beker in poule A. Vandaag ging het echter om de punten voor het nationale kampioenschap. De wedstrijd begint met een groot verschil in spelers: Friesland heeft slechts tien spelers en Zoetermeer vijftien. Dat kan zeker gaan schelen in de derde periode als het om conditie gaat.

  Al in de eerste twee minuten hebben de Panters al twee pogingen op het goal van de Flyers. Dan worden ze nog gestopt door de goalie maar daarna breekt Zoetermeer echt los. Er volgt al snel een mooi schot uit een assist: terwijl de Panters in een short handed positie zitten, weten ze toch te scoren. De spelers hebben er vandaag allemaal veel zin in want er volgen kort daarna nog twee mooie schoten die eveneens weer in het netje van Heerenveen belanden. De goalie van Heerenveen heeft het heel druk maar weet zich toch staande te houden. Even kan de goalie van de Flyers bijkomen want het spel gaat eventjes over naar de Zoetermeerse kant. Maar Jet weet tot twee keer toe goed te voorkomen dat er wordt gescoord. We gaan weer naar de kant van Heerenveen om het spel verder te spelen. Het overspelen is vandaag goed te zien en dat geeft dan ook een geweldig resultaat. Een mooi schot in het hoekje van het goal van de Flyers en weer één uit een assist. Eindstad eerste periode: 0-5

  De tweede periode begint ook weer gelijk met de aanval en ook deze wordt weer beloond. Zo krijgt Celine de puck weer aangespeeld naar de blauwe lijn, geeft een loei hard schot en…..raak. Het rondspelen blijft vandaag maar doorgaan wat weer een punt geeft op het scorebord. De Flyers doen nog één poging op het goal van Lana maar Jaimy weet dit tegen te gaan.

  De afsluitende periode gaat het spel vooral verder met passen, terug naar de blauwe lijn en de gaten opzoeken van de Heerenveense verdediging. Het eerste schot volgt dan ook weer snel en raak. Het daarop volgende goal is wel een heel apart schot. Deze gaat namelijk via de stick van Jelle erin maar in plaats van de stick op het ijs te hebben is de stick op dat moment in de lucht. Een soort van badminton met ijshockeystick. Door de druk hoog te houden blijft ook het volgende punt niet uit. De Flyers weten nog even door te breken maar helaas het scoren ligt bij hun team wat lastig. Er volgen nu aan beide kanten overtredingen waardoor het op een gegeven moment drie tegen vier op het ijs staat: ook in deze situatie blijven de Panters de baas van de wedstrijd; er volgt nog één goal als afsluiting van deze wedstrijd.

  Als je dan goed heb geteld komen we op een eindstand van 0-12 voor de Panters. Jongens en meiden als jullie zo blijven spelen kan het nog heel spannend gaan worden. Ga zo door. Top!

  # vimeo.com/35621303 Uploaded 45 Plays 0 Comments

Zoetermeer Panters U14 Blauw Channel 2011/ 2012

Edwin van Ulsen Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.