Stephan Conter, Belgisch springruiter op internationaal niveau, richtte in '86 Stephex op. Het bedrijf is één van de wereldleiders in Top Quality springpaarden en hunters. Kwaliteit als hoofdmerk werd ook vertaald naar de productie van paardenvrachtwagens. Na 10 jaar eigen productie is STX Horse Trucks marktleider in Europa. In opdracht van Ellen en Tom, de Sidekicks van Stephan, maakte Beeldconnectie een video over de trailers die verkocht worden over de ganse wereld. Wereldwijd wordt de video gemiddeld tot 300 keer per dag bekeken.

# vimeo.com/40927419 Uploaded 323K Plays 0 Comments

Follow

Beeldconnectie showcase

beeldconnectie.com PRO

Beeldconnectie sterkt kleine en grote ondernemingen in hun visuele communicatie. We maken knappe webvideo's en bouwen websites op maat met accent op kwaliteitsfotografie. Het schermvullend integreren van foto's en video op een website is nieuwe technologie.…


+ More

Beeldconnectie sterkt kleine en grote ondernemingen in hun visuele communicatie. We maken knappe webvideo's en bouwen websites op maat met accent op kwaliteitsfotografie. Het schermvullend integreren van foto's en video op een website is nieuwe technologie. Beeldconnectie specialiseert zich in het toepassen ervan. Voor een voorproefje kijk misschien eens op oesterput.com.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.