Preview clips

 1. Korte instructiefilm over het gebruik van de Upgrade people 360º feedback test, powered by SkillsIndicator.

  # vimeo.com/108879278 Uploaded
 2. Communicatie - een breed onderwerp dat in vrijwel elke training wel aan de orde komt. Communicatie heeft zoveel aspecten, dat het haast onmogelijk is om een trainingsprogramma's te ontwikkelen dat alle facetten belicht.
  De 'Toolkit voor communicatietraining' biedt hiervoor een hele nieuwe aanpak. De toolkit bevat 39 zorgvuldig geselecteerde clips waarin zowel positieve als negatieve voorbeelden worden getoond van communicatieve vaardigheden en hun toepassingen.
  De clips variëren in lengte van 20 seconden tot 3 minuten. In elk fragment is een herkenbare werksituatie te zien. Dit geeft u maximale flexibiliteit in uw trainingen: de toolkit biedt het basismateriaal en ideeën die u als uitgangspunt kunt gebruiken - en de keuzes en het trainingsontwerp zijn aan u!

  # vimeo.com/53886730 Uploaded
 3. Annelies Tegel, directeur van TFC Group, vertelt over het waarom van de keuze om professional trainer of coach te worden, over waarom Trainers Academie daarvoor het beste opleidingsinstituut is en over waarom dit een beroep is waar je een kansrijke toekomst mee verwerft. Tot slot heeft ze nog een mooie tip om je op weg te helpen met jouw zoektocht naar de juiste keuze.

  # vimeo.com/88003550 Uploaded
 4. Een hecht team heeft veel voordelen: tevreden medewerkers, hoge productiviteit, goed moreel, grotere betrokkenheid en motivatie. Werken in teamverband geeft de teamleden een goed gevoel over zichzelf en over wat ze doen. Ze voelen zich gewaardeerd, zodat ze optimaal presteren en bijdragen en dat komt de hele organisatie ten goede.

  Een presentator legt aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe een team tot een eenheid wordt, en hoe de teamleider daarvoor kan zorgen. Hij legt uit wat de drie belangrijkste voorwaarden zijn voor eenheid in het team. De eerste is de behoefte om te presteren, om samen elke dag een stapje verder te komen. De tweede is saamhorigheid, samen naar een hoger doel toewerken, ergens bijhoren. En de derde is individuele inbreng, de behoefte om een steentje bij te dragen. Vervolgens legt de presentator uit hoe elk van deze elementen gestimuleerd kan worden. Daarbij komen onder andere aan de orde: SMART-doelen, betrokkenheid verkrijgen en coaching, respect voor elkaar, conflicthantering, het bevorderen van individuele inbreng en het tonen van waardering.

  # vimeo.com/28718915 Uploaded
 5. Om goed te kunnen samenwerken in een team, is het essentieel dat er goede beslissingen genomen worden waar iedereen achter staat. De teamleider heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen voor het juiste besluitvormingsklimaat, waarin iedereen een bijdrage kan leveren.

  Het programma wordt gepresenteerd door dr. Margaret Wheatley. Zij illustreert aan de hand van fragmenten uit de klassieke speelfilm 'Twelve Angry Men' de parallellen tussen het besluitvormingsproces van de jury in de film en de samenwerking in een hedendaags team. Zo is het belangrijk dat de teamleden zelf verantwoordelijk zijn voor het nemen van beslissingen, en niet opgeven tot er een beslissing gevonden is waarin iedereen zich kan vinden. Iedereen is gelijk in het team. Margaret Wheatley presenteert vijf kernachtige leerpunten voor betere teamprestaties en beter teamleiderschap.

  # vimeo.com/28719010 Uploaded

Preview clips

TFC PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.