1. EDN Update neemt jou elke keer mee de creatieve dance- en eventscene in. De reportageserie belicht de passie van de mensen die erin werken en de beleving die zij de bezoekers willen meegeven.

  Meer EDN Update op ednonline.nl

  # vimeo.com/45628305 Uploaded
 2. Showtek is een naam die al lang meegaat in de dancescene. Het dj en producer duo weet maar al te goed dat elektronische muziek constant verandert. In deze aflevering van Made By kom je erachter dat de Eindhovense broers dit niet als een risico zien maar als een kans om te vernieuwen.

  Made By is een webserie over artiesten en hun recente release die gaat over de muzikale inspiratie en motivatie en het gevoel dat bij de plaat past. Meer Made By op ednonline.nl.

  # vimeo.com/45318556 Uploaded
 3. Het Electronic Dance News (EDN) is het eerste online videoplatform over de Nederlandse dance- en elektronische muziekscene. EDN geeft snel, regelmatig en overal toegang tot het nieuws en achtergronden over artiesten, muziek en evenementen. Alles met een nieuwsgierige blik en met oog voor de vele creatieve aspecten binnen de scene.

  De webseries van EDN zijn naast op Facebook ook te zien via bekende dance websites, via electronicdancenews.nl en Facebook.

  Uploaded
 4. DNA is een interviewserie die gaat over het muzikale dna van een bekende artiest. Hoe is de artiest muzikaal opgegroeid en opgevoed? Hoe is een muzikale voorkeur ontwikkeld en hoe beïnvloed dit het produceren van eigen muziek?

  DNA werd in samenwerking met XT3 radio ontwikkeld.

  # vimeo.com/58481625 Uploaded
 5. Bezoek viewmusic.tv voor onze showcases.

  Report tijdens het ADE Night Debate (Amsterdam Dance Event 2012). In opdracht van nachtburgemeester Mirik Milan.

  # vimeo.com/59050501 Uploaded

ViewMusic

ViewMusic Films Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.