1. Θέμα: "Οδηγός Επιβίωσης μέσα στην Ελληνική Οικονομική Κρίση με έξυπνες Στρατηγικές Μάρκετινγκ"

  # vimeo.com/39065190 Uploaded 115 Plays 0 Comments
 2. Ομιλία Θέμη Σαρανταένα Συμβούλου Μάρκετινγκ με θέμα: "Καταναλωτής σε "ΚΡΙΣΗ", κερδίστε τον με έξυπνες τεχνικές Μάρκετινγκ"

  # vimeo.com/42679030 Uploaded 86 Plays 0 Comments
 3. Διάφορα ματζούνια καταπίνονται για τη λεγόμενη αποτοξίνωση και οι κυρίες αλείφουν το πρόσωπό τους με ακριβές κρέμες για να γίνουν ξανά νέες. Επιστημονικοί όροι, πολλές φορές και επιστήμονες επιστρατεύονται για να δώσουν στην απάτη επιστημονική λάμψη.
  Βιομαγνητικά κύματα, τοξίνες, βιταμίνες, ελεύθερες ρίζες, βιολογικά συστατικά, είναι επιστημονικοί όροι που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν μια μεγάλη απάτη. Πολλές φορές γίνεται μέσω της τηλεόρασης.
  Δείτε στο «Κουτί της Πανδώρας» πώς η διαφήμιση επικαλούμενη την επιστήμη και τις έρευνες προωθεί προϊόντα, παραπλανώντας τον καταναλωτή;
  Πως η επιστημονικοφάνεια πείθει και πως οι ιατρικές και επιστημονικές μελέτες «στήνονται» κάποιες φορές για να προσδώσουν σε προϊόντα κύρος και αξιοπιστία;
  Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012
  «Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»

  # vimeo.com/41790521 Uploaded 32.6K Plays 0 Comments

Ομιλίες

Themis Sarantaenas

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.