1. Allerede første kveld i Zaheerabad kom tusenvis av mennesker til troen på Jesus. Aldri før har et slikt arrangement vært arrangert i byen, noe Rune Edvardsen merket på stemningen. Selv er han godt fornøyd med første kampanjekveld og tror mange sjeler skal vinnes for himmelen de neste dagene.

  Følg med videre!

  # vimeo.com/37396750 Uploaded 160 Plays 0 Comments
 2. Rune Edvardsen og bandet gjør seg klare til kveldens kampanje i Zaheerabad. Om kort tid starter kampanjen og en ny by skal få høre evangeliet. Følg med og be for musikkfestivalen som arrangeres denne helgen.

  # vimeo.com/37376175 Uploaded 147 Plays 0 Comments
 3. Da var de tre dagene teamet fra Troens Bevis fikk i Chirala over for denne gang. Et flott møte med den lille kystbyen ved Bengalbukta. Her får du en liten smakebit sammen med refleksjoner fra noen av dem som var med.

  # vimeo.com/37135076 Uploaded 185 Plays 0 Comments
 4. Kampanjen som hadde en god åpning fredag kveld ble over all forventning lørdag kveld. Nærmere 20 000 mennesker hadde møtt frem, og mange løftet hendene da Rune Edvardsen spurte om hvem som ønsker å ta imot Jesus. Mange ble helbredet ved bønn for syke, deriblant en ung mann som hadde vært døvstum i 15 år. I kveld vitner han om hendelsen for innbyggerne i Chirala.

  # vimeo.com/37056244 Uploaded 161 Plays 0 Comments
 5. Afrikanerne var ikke rede til kampanje den første dagen, men Rune ga dem tydelig beskjed om at vi ville gå i gang med det samme. Scenen ble rigget opp og det ble en fin åpning hvor omkring 5000 mennesker var samlet. Neste kveld var flere møtt frem til kampanjen. Mange ble frelst, og vi fikk be med syke. Byen fikk utdelt Brevkurset ”Det Nye Liv”, og på vei hjem denne kvelden, visste menneskene i byen stolt frem Brevkurset de hadde fått utdelt. Tredje og siste kveld ble nok en utfordring. Generatoren svikter. Teamet forsøker i lange tider å få sviv på den. Koret måtte synge uten lydanlegg. Øyvind Aasen, lydteknikker fra KLS, fikk til slutt sviv på generatoren. Han håpete bare på at generatoren skulle holde hele kvelden. Noe den ikke gjør! Kampanjen avsluttes med en trøblete kveld i Kamituga.

  Langt inne i jungelen ender vi opp på en omvising på et kraftanlegg. Først får vi ikke tillatelse til å se anlegget, men da Rune drar fram et bilde av han sammen med presidentfruen, slipper vi inn allikevel. Her fikk Rune noen nye tanker om et strømprosjekt i landet.

  Følg med på fortsettelsen…

  # vimeo.com/27622924 Uploaded 43 Plays 0 Comments

Troens Bevis Kampanjer

Troens Bevis Stories PRO

Hvert år holder Troens Bevis Verdens Evangelisering flere kampanjer i Asia og Afrika. Rune Edvardsen tar meg seg fult band og reiser til land som India, Indonesia, Kongo, Burundi og Pakistan og forkynner evangeliet for ungdommer. Musikken bruker han som…


+ More

Hvert år holder Troens Bevis Verdens Evangelisering flere kampanjer i Asia og Afrika. Rune Edvardsen tar meg seg fult band og reiser til land som India, Indonesia, Kongo, Burundi og Pakistan og forkynner evangeliet for ungdommer. Musikken bruker han som virkemiddel for å tiltrekke møtefremmede til kampanjene sine. I forbindelse med kampanjene blir det plantet flere menigheter og pastorer- og ledere blir utrystet til videre tjeneste.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.