1. Απλά αλλάζετε τα ονόματα όσων έπαιξαν ρόλο και ξεπούλησαν τον λαό της αργεντινής και αυτομάτως βλέπετε την ελλάδα και το "μέλλον" της..."Ηγέτες", παπάδες, εργατοπατέρες, "εθνοσωτήρες" επιχειρηματίες, τράπεζες, δντ και 80% υποσιτισμός στα παιδιά μιας χώρας που παρήγαγε το 95% οσων κατανάλωνε, με πετρέλαια κτλ κτλ που ξεπούλησαν για πλάκα...Για να μη πούμε ότι ήταν κάτι πρωτοφανές για τα παγκόσμια δεδομένα και δεν ξέραμε τι μας περιμένει.Ξέρουμε, τέρμα πια στις αυταπάτες ή με τις κουκούλες ή με τις γραβάτες...
  Το ντοκιμαντέρ το βρήκα από ανάρτηση στο μπλογκ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

  # vimeo.com/12150251 Uploaded 3,855 Plays 1 Comment
 2. Η αποτυχία του κόσμου μας να λύσει τα ζητήματα του πολέμου,της φτώχειας και της διαφθοράς είναι αποτέλεσμα της τεράστιας άγνοιας που μας διακατέχει όλους σχετικά με το τι πραγματικά καθοδηγεί την ανθρωπινή συμπεριφορά,ώστε να ξεκινήσουμε διορθώνοντάς το.
  Το Zeitgeist Addendum απευθύνεται στην αληθινή πηγή της αστάθειας στη κοινωνία μας,ενώ προσφέρει τη μονή θεμελιώδη, μακροχρόνια λύση.

  http://www.thezeitgeistmovement.com

  # vimeo.com/8374813 Uploaded 11K Plays 0 Comments
 3. Ένα ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από τρία μέρη το οποίο προσπαθεί να αποσαφηνίσει την πυγή της χριστιανικής πίστης και το πως αυτή βοηθάει στην άσκηση του ελέγχου στις μάζες, το πώς οι τράπεζες έχουν πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα και τέλος πως αυτά τα δύο συνδέονται με όλους τους πολέμους του 20ου και 21ου αιώνα.

  # vimeo.com/8472181 Uploaded 11.7K Plays 0 Comments
 4. Ένα ντοκιματέρ του Ben Stewart. To Esoteric Agenda αποκαλύπτει διάφορες πτυχές του συστήματος ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Συγκεκριμένα, ασχολείται με την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την 11/9, τις αρχαίες προφητείες σχετικά με το 2012, τον πόλεμο του κόλπου, με μασονικά σύμβολα, τον παγανισμό και τη σχέση αυτού με όλες τις σύγχρονες θρησκείες. Στο τέλος της ταινίας, ασχολείται με την πνευματικότητα, το πραγματικό νόημα της ζωής και το πως λειτουργεί η φύση, σύμφωνα με την μέγιστη ενότητα.

  # vimeo.com/9239170 Uploaded 33.5K Plays 0 Comments
 5. Documentary

  # vimeo.com/19863083 Uploaded 5,656 Plays 0 Comments

ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Simos Stavrakidis

Πράγματα που πρέπει να όλοι να ξέρουμε για να ανοίξουμε τα μάτια μας.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.