1. Vi vill uppmuntra alla att spendera kvalitativ tid i Guds ord, att ta det som står skrivet på allvar och leva i Jesus efterföljd. Läs - Lyssna - Lev!

  Läs hela bibeln på ett år, eller på en vecka - det spelar mindre roll... Det är vad texten gör med oss; förvandling och förnyelse genom Guds Ande som är det viktiga - inte hur många kapitel om dagen man lyckas ta sig igenom :)

  # vimeo.com/85328762 Uploaded 75 Plays 0 Comments
 2. Världsåskådningsundersökning i Östersund

  En marsvecka kom ett gäng apologetikstudenter från Oxford Centre for Christian Apologetics till Östersund på inbjudan av EFS Östersund och Credo.

  Ledda av Frog Orr-Ewing använde de kvällarna till att undervisa i apologetik med utgångspunkt i folks frågor (nedskrivna på post-it lappar), och på dagarna mötte de studenter och skolungdomar. ”Finding Hope, Escaping Despair” var temat för en lunchföreläsning som hölls på Mittuniversitetet.

  Blir du nyfiken på hur man genomför en enkät om världsåskådningar och hur man kan använda resultaten, så hör av dig till gunilla.backs@credo.nu.

  # vimeo.com/39760158 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 3. Föreläsning på Stockholms universitet 27 Mars 2012.

  # vimeo.com/39415233 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/9350354 Uploaded 277 Plays 0 Comments

CredoSverige

credo sverige

Videos producerade av och för Credo.
Sveriges Evangeliska Student- och Gymnasiströrelse.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.