Kuharske urice z Majdo in Frančeško

 1. Čas v aprilskih deževnih dneh zelo počasi mineva. Lahko zapademo v depresijo in resnično ne vidimo več smisla v življenju. Vendar ne izgubite upanja prehitro, žalost vedno lahko utopimo v alkoholu in hrani. V prvi oddaji Kuharskih uric vam Majda in Frančeška poskušata predstaviti recept za sok iz rdeče pese.

  Redno ali vsaj občasno uživanje surove rdeče pese sproti čisti telo in pomaga pri nevtraliziranju globoko uskladiščenih strupov v jetrih in ledvicah. Pomaga tudi pri zdravljenju slabokrvnosti, arteriosklerozi, kašlju, bolezni ledvic in mehurja, celulita itd. Frančeška še dodaja: "...ampak da potem nismo preveč zdravi, moramo popiti tudi malo alkohola"

  Priprava:
  Naribamo 2- 3 surove gomolje rdeče pese
  izstisnemo sok
  dodamo limono in žlico medu

  Pa bober drek!

  Uploaded 153 Plays 0 Comments
 2. gobe so edina stvar k je se kul u lajfu
  sam nE!
  loh te spravjo u se večji kurac, k ti na bed udar

  Uploaded 291 Plays 1 Comment
 3. Pohane marele.

  Uploaded 132 Plays 1 Comment
 4. Na veliki petek so Jezusa Kristusa križali, tretji dan po tem, na nedeljo, pa je vstal od mrtvih. Da je grob prazen so prve opazile ženske z Marijo Magdaleno na čelu, potem pa so to povedale še apostolom. Suho meso simbolizira Kristusovo telo, rdeči pirhi so kaplje krvi, hren predstavlja žeblje, potica in ostala peciva pa trnjevo krono.

  Uploaded 62 Plays 0 Comments

Kuharske urice z Majdo in Frančeško

Urska

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.