1. 25 anys fotografiant el món natural. Desitgem obrir una finestra en forma de llibre per donar a conèixer les imatges espectaculars que ens ofereix la natura. Amb l'edició d'aquest llibre volem fer un reconeixement a aquells fotògrafs que amb les seves imatges ens acosten una mica més la natura i la seva fragilitat. Conèixer i admirar la bellesa d'aquestes imatges és el vehicle per afavorir la sensibilització i la consciencia de la població.

  # vimeo.com/42139724 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 2. 25 anys fotografiant el món natural. Desitgem obrir una finestra en forma de llibre per donar a conèixer les imatges espectaculars que ens ofereix la natura. Amb l'edició d'aquest llibre volem fer un reconeixement a aquells fotògrafs que amb les seves imatges ens acosten una mica més la natura i la seva fragilitat. Conèixer i admirar la bellesa d'aquestes imatges és el vehicle per afavorir la sensibilització i la consciencia de la població.

  # vimeo.com/42143098 Uploaded 624 Plays 0 Comments
 3. Breu vídeo per celebrar el 30è aniversari de l'Associació de Naturalistes de Girona, 1981-2011.

  Més informació a naturalistesgirona.org

  # vimeo.com/19394915 Uploaded 292 Plays 1 Comment
 4. Associació de Naturalistes de Girona. INFORMEM, REIVINDIQUEM, DEFENSEM I LLUITEM
  I tu? Què fas aquest 2013?
  naturalistesgirona.org

  # vimeo.com/56558709 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/63240544 Uploaded 69 Plays 0 Comments

Associació de Naturalistes de Girona

Naturalistes Girona Plus

L’Associació de Naturalistes de Girona és una organització no governamental ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines. El concurs de fotografia naturalista i el festival de curmetratges ambientals Somcurts tenen com a objectiu destacar…


+ More

L’Associació de Naturalistes de Girona és una organització no governamental ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines. El concurs de fotografia naturalista i el festival de curmetratges ambientals Somcurts tenen com a objectiu destacar els valors del món natural en qualsevol dels seus aspectes.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.