1. TRUMPET, un curtmetratge d'Anna Petrus.

  Sinopsis: Un home arriba a casa amb una trompeta.
  Durada: 12 minuts.
  Any de producció: 2011

  Amb Víctor Petrus i Kalo.

  Una producció de Dues Gotes i Menorca Nítida. Amb la participació d'IB3 Televisió de les Illes Balears i la col·laboració del Consell Insular de Menorca, l'Institut del Teatre de Barcelona i La Casa del Cine.

  # vimeo.com/28758464 Uploaded 1,006 Plays 0 Comments
 2. Video realizado por alumnos del Curso de Especialización en Dirección de Arte Audiovisual: TV, Publicidad y Cine en IED Madrid. Realizado por Diego Hurtado de Mendoza y Miguel Costa

  # vimeo.com/47638680 Uploaded 1,148 Plays 0 Comments
 3. El Pau necessitava un llit i una calaixera per habitar un pis sense nevera. Víctima de la butxaca i els temps. Ens va cridar per ajudar-lo. Nosaltres vam cridar l’Aitor que ens va gravar pacientment entre sorprès i commogut. Vam muntar la calaixera i vam posar-hi unes artesanies de ganxet, i vam celebrar-ho amb salmó. I després el sofà llit, i ens hi vam estirar. Estàvem molt cansades. El Jordi va muntar el material enregistrat. Veu i imatge no volen anar juntes. Com els mobles plasticosos i efímers i les ànsies de viure sempre. Fes-t’ho tu sense la teva empremta. Només la d’altri. Tot està pensat. Hiperrealisme esfereïdor. Heroïnes.

  Direcció Jordi García, realització Aitor Echevarría.

  # vimeo.com/45988362 Uploaded 692 Plays 0 Comments

mfilms

es claustre

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.