ARGUS és un centre dedicat a l’ensinistrament de gossos de detecció. Els nostres gossos de conservació treballen per al Medi ambient, convertint-se així en una eina única per a investigadors, biòlegs, empreses privades, organitzacions i conservacionistes.
L’ús d’un gos de treball per a la conservació garanteix uns mètodes de cerca, rastreig i inspecció notablement menys invasius amb el Medi ambient que els utilitzats fins ara, a més de ser més efectius i econòmics.

Tant l’equip humà com l’equip caní d'ARGUS estem altament qualificats per desenvolupar tasques de cerca i reconeixement. Les nostres oficines estan situades a Barcelona, però treballem tant a nivell estatal com internacional. Tot per satisfer les necessitats dels nostres clients i, al mateix temps, ajudar el medi ambient, facilitant el seu estudi i la seva protecció.

# vimeo.com/31397772 Uploaded 32 Plays 0 Comments

Editaunframe documental

editaunframe

Editaunframe es Aurora. Y Aurora es Editaunframe. Este es mi canal donde iré subiendo y compartiendo mis trabajos de edición en apartado de documentales, cine, o vídeos de adiestramiento canino. Espero que os guste.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.