1. Από την πρώτη σημαντική ταινία που ασχολήθηκε με το θέμα του AIDS, το 1986, μέχρι το 2005, δέκα φιλμ που τόλμησαν να θίξουν το πρόβλημα που βιώνει κάθε κοινωνία ακόμη και σήμερα, ολοκληρωτικά ή σε εμβόλιμες αναφορές, στα σοβαρά ή και... βέβηλα (!), με πλήθος από απώλειες δημιουργών και στην αληθινή ζωή (διόλου τυχαία, πολλοί από τους σκηνοθέτες των ταινιών αυτών υπήρξαν και οι ίδιοι θύματα του AIDS...).

  Από το αρχείο της εκπομπής CINEMaD (Δεκέμβριος 2011).

  # vimeo.com/54556522 Uploaded 138 Plays 0 Comments
 2. Από την πρώτη σημαντική ταινία που ασχολήθηκε με το θέμα του AIDS, το 1986, μέχρι το 2005, δέκα φιλμ που τόλμησαν να θίξουν το πρόβλημα που βιώνει κάθε κοινωνία ακόμη και σήμερα, ολοκληρωτικά ή σε εμβόλιμες αναφορές, στα σοβαρά ή και... βέβηλα (!), με πλήθος από απώλειες δημιουργών και στην αληθινή ζωή (διόλου τυχαία, πολλοί από τους σκηνοθέτες των ταινιών αυτών υπήρξαν και οι ίδιοι θύματα του AIDS...).

  Από το αρχείο της εκπομπής CINEMaD (Δεκέμβριος 2011).

  # vimeo.com/54591032 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 3. Γνωρίζεις τι θα πει chick flick, εντάξει; Είναι οι στερεοτυπικές γκομενοταινίες, κυρίως ρομαντικού τύπου, με προφανές target group, λίγο από δάκρυ και το λυτρωτικά χαρωπό happy end. Πέρα από τις προφανείς... boy meets girl περιπτώσεις, όμως, υπάρχει και η υπο-κατηγορία των female buddy movies. Δες αυτή την αντίστροφη μέτρηση ενός top 10 με τα πιο χαρακτηριστικά φιλμ του είδους, από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.

  Από το αρχείο της εκπομπής CINEMaD (Ιούλιος 2011).

  # vimeo.com/54615191 Uploaded 107 Plays 0 Comments
 4. Γνωρίζεις τι θα πει chick flick, εντάξει; Είναι οι στερεοτυπικές γκομενοταινίες, κυρίως ρομαντικού τύπου, με προφανές target group, λίγο από δάκρυ και το λυτρωτικά χαρωπό happy end. Πέρα από τις προφανείς... boy meets girl περιπτώσεις, όμως, υπάρχει και η υπο-κατηγορία των female buddy movies. Δες αυτή την αντίστροφη μέτρηση ενός top 10 με τα πιο χαρακτηριστικά φιλμ του είδους, από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.

  Από το αρχείο της εκπομπής CINEMaD (Ιούλιος 2011).

  # vimeo.com/54619882 Uploaded 52 Plays 0 Comments
 5. CINEMaD, 2013. Άλλο ένα ιερόσυλο μουσικό βίντεο, που σίγουρα θα αγαπηθεί από τους fans του Leatherface, γιατί ο "Δολοφόνος με το Πριόνι 3D" σιγά που θα αποκτήσει και fans... Kudos στην αξάν του αοιδού.

  # vimeo.com/57312653 Uploaded 104 Plays 0 Comments

FREE CINEMA

freecinemagr

Introducing FREE CINEMA, a new movie site in Greece, created by Elias Fragoulis (of the infamous CINEMaD show on MAD TV).

Cinema is one long insane trip! Join us at http://www.freecinema.gr

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.