1. Is de doop in water een krachteloos ritueel, slechts een symbool, iets wat je makkelijk kunt overslaan als je Jezus Christus wilt volgen? Of is het een bovennatuurlijke kracht, een machtig wonder dat een cruciaal onderdeel is van de ware bekering en wedergeboorte? Luister naar dit korte onderwijs en kijk naar Jezus Christus, die Zich ook liet dopen!

    # vimeo.com/40931630 Uploaded 753 Plays 0 Comments
  2. Bijzondere prediking van David Sorensen op de eerste avond van de Sound of Heaven conferentie van april 2012. Getuigenissen van Gods aanraking op mensen die werden getransformeerd. En een krachtige waarschuwing voor verkeerde kritiek op het waarachtige werk van God door zijn heilige Geest.

    # vimeo.com/40952757 Uploaded 1,490 Plays 3 Comments
  3. God heeft een enorm verlangen om jou te zien bewegen in de kracht van Zijn Geest. Hij wil je zien losbreken uit de controle die mensen op je leggen en de andere beperkingen, die je belemmeren om in de hoogte met Hem te gaan. In dit profetisch woord, dat gesproken werd op de Sound of Heaven conferentie, hoor je de roep van de hemelse Vader om zijn kinderen in zijn heerlijkheid te zien komen.

    # vimeo.com/41005142 Uploaded 3,951 Plays 1 Comment

Sound of Heaven

Rianda Masséus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.