Voor meer informatie: ambrosiastafel.be

# vimeo.com/41907079 Uploaded 536 Plays 0 Comments

Follow

In het spoor van Track

Ambrosia's Tafel Plus

Ambrosia’s Tafel verzamelt verhalen in het spoor van Track.

Via kunstwerken, al dan niet in opbouw gaan we in dialoog met buurtbewoners over TRACK, hun buurt en leefwereld. De eerste kortfilms zijn al te bekijken tijdens de opening van Track en gedurende…


+ More

Ambrosia’s Tafel verzamelt verhalen in het spoor van Track.

Via kunstwerken, al dan niet in opbouw gaan we in dialoog met buurtbewoners over TRACK, hun buurt en leefwereld. De eerste kortfilms zijn al te bekijken tijdens de opening van Track en gedurende Track wordt doorlopend nieuw materiaal verspreid.

Wanneer: vanaf 12 mei 2012 tijdens de uren van de tentoonstelling

Waar: Boxclub Golden Gloves – Vogelenzangpark bij het werk van Benjamin Verdonck – Sint-Baafsabdij ‘herberg Macharius’ – Huis van Alijn – Ambrosia’s wijktv zal ook enteren in buurtcentra, wijkgezondheidscentra en op andere TRACKplekken en happenings.

Elke laatste donderdag van de maand worden de nieuwe films getoond in het Huis van Alijn.

- HEEN EN WEER -

Ambrosia’s Tafel gaat aan de slag in vier verschillende buurten waar Track aanwezig zal zijn. Per buurt komt de aandacht op een bepaald thema te liggen. Via de kunstwerken, al dan niet in opbouw, en via de betrokken personages worden we rondgeleid in een andere realiteit.

Deze van de kunstenaar maar ook die van de perceptie. Bewoners versus Track. Bewoners in het spoor van Track.

In de films zullen er zich telkens twee bewegingen voordoen: van kunstwerk naar buurt en van buurt naar kunstwerk. De herkenbare en hierboven omschreven thema’s fungeren als ingang voor de bewoners tot het werk. Op die manier ontstaan er inhoudelijke poorten om moderne kunst te lezen.

Omgekeerd komen we, zoals destijds met Chambre d’Amis, terug in de huiskamers van de bewoners, waar zij ons verhalen vertellen over wat het werk bij hen oproept.

Deze over en weer beweging is fundamenteel. Van het publieke naar het private.

Het parcours van Track in verhalen van zijn bewoners.

Voor meer informatie: ambrosiastafel.be

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.