1. WPG Uitgevers België lanceerde in de periode rond de Internationale vrouwendag 4 thrillers geschreven door vrouwelijke auteurs. Commefort maakte de book trailers hiervoor.

    # vimeo.com/36859017 Uploaded 650 Plays 0 Comments
  2. De Maatschappij voor het Haven, Grond- en Industrialisatiebeleid van het Linkerscheldeoevergebied, of kortweg de Maatschappij Linkerscheldeoever, staat sinds 1982 in voor het beheer en grondbeleid van de Waaslandhaven. De belangrijkste activiteiten zijn het bouwrijp maken van gronden, het verlenen van concessies aan bedrijven, onteigeningen en de overheid adviseren rond de uitbreiding van het havengebied.

    # vimeo.com/36690453 Uploaded 245 Plays 0 Comments
  3. # vimeo.com/41486726 Uploaded 40 Plays 0 Comments
  4. # vimeo.com/39753191 Uploaded 55 Plays 0 Comments
  5. 'Improving Police and Legal Interpreting' is een interscholen project dat gesubsidieerd werd door de Europese Commissie. Hogescholen uit Duitsland, Frankrijk, Schotland, Tsjechië, Italië en België, die de studierichting Vertaler-Tolk aanbieden, werkten hieraan mee. Commefort maakte de video's voor ISIT in Parijs en voor Lessius/KU Leuven in Antwerpen.

    Uploaded 65 Plays 0 Comments

Portfolio

commefort Plus

Het portfolio dat van filmpjes die weergegeven moeten worden op commefort.com.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.