1. Παραμύθι

    Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά του κόσμου και σε όλους τους αθώους κρατούμενους των Ελληνικών φυλακών που έχουν παιδιά.. Σε κάθε άνθρωπο που παλεύει για ένα κόσμο χωρίς βία. Σε κάθε κρατούμενο που αποφέρει μέσα στης απάνθρωπες Ελληνικές φυλακές που δεν τον βοηθάνε να γίνει καλύτερος Άνθρωπος..

    Γραμμένο για λογαριασμό του ΣΥ.ΣΥ.Φ.Ο.Σ. και του "Φακέλου Φως" και "Βιβλία"... εκεί που βρίσκεται η συνέχεια του. Στο 3w.sysyfos.org

    # vimeo.com/42559792 Uploaded 18 Plays 0 Comments
  2. Βιβλίο μηδέν. Βελτιωμένη έκδοση 6/6/12 του παραμυθιού Υδρογόνο. Ένας ακόμα τρόπος για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο...το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξουμε έναν... Διαβάζοντας κάποιος μέχρι και το βιβλίο τέσσερα που αποτελεί μαζί με τα υπόλοιπα μέρος του φάκελος φως στο( http://www.sysyfos.org Φάκελος φως> Βιβλία )και που στο σύνολό τους δεν ξεπερνά της 300 σελίδες έχει εντελώς δωρεάν, προς το παρόν, (μέχρι να ενδιαφερθεί κάποιος εκδότης και να απαγορεύσει την δωρεάν αναγνώσει), άλλον έναν τρόπο για να διαλέξει και να βάλει το λιθαράκι του για να φτιάξει καλύτερο τον κόσμο μας...ο φάκελος διαπραγματεύεται το πως η ανθρωπότητα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους ανίκανους πολιτικούς και τα φιλαράκια τους, τους οικονομικούς δολοφόνους που σκοπό έχουν να κατασκευάζουν και να συντηρούν τους πολέμους, την φτώχεια, την ανισότητα, τον πόνο, την πολύ κακή δικαιοσύνη, την κακί παιδεία, την κακή υγεία και άλλα δυνά μόνο και μόνο για να αυξάνουν τα κέρδι τους η ισχυροί . κέρδη τα οποία πρέπει να βγάζουν οι άνθρωποι και μάλιστα όσο περισσότερα μπορούνε, και που πάνω σε αυτό ο ΣΥ.ΣΥ.Φ.Ο.Σ. έχει να πρωτινή κάποιους τρόπους όχι ώμος βρόμικους.

    # vimeo.com/43525085 Uploaded 15 Plays 0 Comments

ΣΥ.ΣΥ.Φ.Ο.Σ.

Antreas-Konstantineas

Εδώ θα ανεβαίνουν όλα τα βίντεο που αφορούν το ΣΥ.ΣΥ.Φ.Ο.Σ.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.