atlatszo.hu video

 1. "Ne bántsd Gyurcsányt!" - mondta a roma polgármester a nemzeti érzelmű motorosbanda-vezetőnek a bevándorlás elleni demonstráción.

  Eredeti cikkünk : video.atlatszo.hu/2015/06/26/gyurcsany-a-kinaiak-es-a-giroszosok-szurrealis-beszelgetes-lett-a-goj-motorosok-tuntetesebol/

  # vimeo.com/131908907 Uploaded 295 Views 0 Comments
 2. Az Átlátszó által üzemeltetett közadatigénylő-portált több ellenzéki politikus is használja, ezért megkértük őket, mondják el nekünk, miért szeretik a KiMitTud-ot, és miért tartják fontosnak azt, hogy közérdekűadat-igénylésekkel jussanak információkhoz az oldal segítségével.

  blog.atlatszo.hu/2015/06/szell-bernadett-juhasz-peter-konya-peter-es-a-tobbiek-ellenzeki-politikusok-is-hasznaljak-a-kimittud-rendszert/

  # vimeo.com/131754774 Uploaded 166 Views 0 Comments
 3. Bár úgy tűnik, hosszú évek után végre érdemben halad előre a kistarcsai és gödöllői ingatlanmaffia ügyében indított nyomozás, közben az Átlátszónál újabb károsultak jelentkeztek, akiknek a pénzén és ingatlanán kívül két autója bánta a befektetés reményében megkezdett üzletet.

  Cikkünk: atlatszo.hu/2015/06/24/csak-nem-akar-mar-nekem-rosszat-ujabb-karosultak-a-kistarcsai-ingatlanmaffia-ugyben/

  # vimeo.com/131638008 Uploaded 119 Views 0 Comments
 4. Az eredetileg tervezett hárommillió forint helyett négy nap alatt közel 30 millió forintot gyűjtött ellenkampányára a Vastagbőr blog és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

  cikkünk: atlatszo.hu/2015/06/12/a-tarsadalmi-szolidaritasert-fog-kampanyolni-es-kormanyra-keszul-a-ketfarku-kutyapart/

  # vimeo.com/130571755 Uploaded 252 Views 0 Comments
 5. A legnépszerűbb magyar futballcsapat, a Fradi legvérmesebb szurkolói, az ultrák immár egy éve csak a stadionon kívülről buzdítják a csapatukat. A drukkerek és a klubvezetőség között ellentétek kibékíthetetlennek tűnő ellentétek feszülnek. Az ultrák a lelátók helyett inkább a Népliget sarkában felállított képernyőn nézik végig a meccseket. A hívószó a vénaszkenner, a biometrikus adatokat rögzítő, tavaly üzembe helyezett, új beléptetőrendszer, de a konfliktus még 2013-ben indult, amikor az ultrák becsempésztek a stadionba egy, az akkor elhunyt háborús bűnös Csatáry Lászlóra megemlékező molinót, az Újpest elleni rangadón pedig tömegével özönlöttek a pályára. Az addig kifejezetten jó viszonyban lévő felek között mostanra elmérgesedett a viszony, Kubatov Gábor elnök nem hajlandó leülni az ultrákkal, utóbbiak meg a Fidesz-pártigazgató távozását követelik.

  Cikksorozatunkban azt járjuk végig, hogy romlott meg a klubvezetés és az ultrák viszonya, és kik azok azok emberek, akikre mindkét fél mutogat a másik oldalon, mint a párbeszéd akadályai.

  Eddig megjelent cikkeink:
  atlatszo.hu/2015/05/29/csapat-csak-egy-van-a-fradi-tabor-vs-kubatov-gabor-meccs-rovid-tortenete/
  atlatszo.hu/2015/06/01/egy-ur-a-zurbol-bandatagbol-lett-vezerszurkolo-tartja-rettegesben-kubatovot/

  # vimeo.com/129461590 Uploaded 1,550 Views 0 Comments

atlatszo.hu video

atlatszo.hu PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.