DASMA SHQIPTARE

kameraman fotograf design website montazhe perkthime
http://www.studioristyle.ecaty.com
Dasma Shqiptare ka rrenje dhe tradita te lashta.Cdo zone ka zakonet e veta dhe menyren e vet te organizimit te dasmes. Keto zakone apo adete jane duke u zhdukur gradualisht per ti lene vendin stileve te reja qe sa vijne e behen me te ngjashem me njera tjetren. Jemi duke shkuar drejt nje versioni mondan dhe po harrohen adetet e dikurshme qe ne shume raste e benin dasmen te mrekullueshme dhe unike ne te njejten kohe. Studio Ristyle perpiqet ti kombinoje te dyja stile adetet me stilin mondan duke bere kujdes qe te kapi momentet e rendesishme qe ju ti ruani ne pamjet me te bukura qe vetem Studio Ristyle di te realizoje! .

# vimeo.com/69893576 Uploaded 211 Plays 0 Comments

DASMA SHQIPTARE

Ec Aty

DASMASHQIPTARE dasmashqiptare.ecaty.com

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.