1. La Copa del Clima dels Ciutadans Europeus (ECCC) és una competició domèstica per ajudar-te a controlar el teu consum energètic durant 12 mesos des de l'Abril de 2011.

  http://cat.theclimatecup.eu

  Els beneficis de participar en aquesta competició?

  Pots seguir el progrés del teu consum energètic online afegint la lectura dels teus comptadors i la informació de les teves factures energètiques tant d'anys anteriors com de l'any en curs, d'aquesta manera podràs visualitzar a l'eina la teva tendència de consum mes a mes en relació a mesos i anys anteriors.

  Afegint almenys 4 entrades de dades d'energia pots participar i optar a ser "l'Estalviador Energètic de l'Any" de tota Catalunya i guanyar interessants premis.

  Durant tota la competició trobaràs en la web, a l'apartat "Estalvia", consells útils, solucions pràctiques i informació que t'ajudi a reduir la quantitat d'energia consumida per la teva llar mesurada a través del teu Compte d'Estalvi Energètic.

  Et pots involucrar juntament amb un gran nombre de participants en un diàleg de reducció d'emissions, i eficiència energètica, compartint els teus trucs i experiències, així com donant consells a altres usuaris a través de l'apartat Participa de la web, i de les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube.

  Vídeo de: Alan Fàbregas

  # vimeo.com/25409884 Uploaded 30 Plays 0 Comments
 2. Fuel poverty audit to a social housing in Barcelona by Ecoserveis inside the Energy Ambassadors project.

  Auditoria energètica realitzada per Ecoserveis a una vivenda de protecció oficial de la ciutat de Barcelona dintre del projecte europeu Energy Ambassadors.

  Auditoría energética realizada por Ecoserveis a una vivienda de protección oficial de la ciudad de Barcelona dentro del proyecto europeo Energy Ambassadors.

  # vimeo.com/19433070 Uploaded 27 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/43510533 Uploaded 679K Plays 32 Comments

Energia

Cristina Ramos

Eficiència energètica i renovables.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.