Galleria AARNI esittää / Galleri AARNI presenterar / Gallery AARNI presents

 1. Galleria AARNIn videoesittelyssä kuvataiteilija Antti-Ville Reinikainen.

  Miksi meillä on niin huutava tarve tulkita, järkiperäistää ja ymmärtää kaikkea - mukaanlukien taidetta? Voisiko taideteoksen vastaanottaa eräänlaisena sanallistamattomana informaatiovuotona, läsnäolona, kuin näyn valaistusta ikkunasta? Senkin takana oleva todellisuus on katsojan ulottumattomissa ja lopulta itse näyn ja sen kokemisen kannalta epäolennaista. Onko katsojan kokema ulkopuolisuuden tunne merkki ihmisen perustavanlaatuisesta tarpeesta hallita ympäröivää todellisuutta tulkinnan avulla? Kertooko vaivaava etäisyyden tai välillisyyden tunne kykenemättömyydestä olla läsnä?

  # vimeo.com/60002674 Uploaded
 2. Petra Mutka on espoolainen kuvataiteilija ja kahden pienen lapsen äiti. Hänen viimeisimmän näyttelynsä teokset Galleria AARNIssa on maalattu pääosin Petroskoissa.
  Kuinka yhdistetään taiteilijan työ ja äiteys?

  - - -
  Sarjassa ESPOOLAISIA KUVATAITEILIJOITA tutustutaan videoesittelyiden kautta taiteilijoihin, heidän teoksiinsa, tekniikoihinsa ja ajatuksiinsa taiteesta. Kaikki esitellyt taiteilijat ovat Espoon Kuvataiteilijat ry:n jäsentaiteilijoita.

  # vimeo.com/56418196 Uploaded
 3. Sarjassa ESPOOLAISIA KUVATAITEILIJOITA tutustutaan videoesittelyiden kautta taiteilijoihin, heidän teoksiinsa, tekniikoihinsa ja ajatuksiinsa taiteen tekemisestä. Kaikki esitellyt taiteilijat ovat Espoon Kuvataiteilijat ry:n jäsentaiteilijoita.

  # vimeo.com/52830791 Uploaded
 4. Sarjassa ESPOOLAISIA KUVATAITEILIJOITA tutustutaan videoesittelyiden kautta taiteilijoihin, heidän teoksiinsa, tekniikoihinsa ja ajatuksiinsa taiteesta. Kaikki esitellyt taiteilijat ovat Espoon Kuvataiteilijat ry:n jäsentaiteilijoita.

  # vimeo.com/52830790 Uploaded
 5. Sarjassa ESPOOLAISIA KUVATAITEILIJOITA tutustutaan videoesittelyiden kautta taiteilijoihin, heidän teoksiinsa, tekniikoihinsa ja ajatuksiinsa taiteesta. Kaikki esitellyt taiteilijat ovat Espoon Kuvataiteilijat ry:n jäsentaiteilijoita.

  # vimeo.com/52682233 Uploaded

Galleria AARNI esittää / Galleri AARNI presenterar / Gallery AARNI presents

Galleria AARNI

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.