1. De vakantieperiode is aangebroken, maar let op. Niet alle souvenirs mag je zomaar meenemen.

  # vimeo.com/68688767 Uploaded 132 Plays 0 Comments
 2. De komende vijf jaar moeten er 380.000 ganzen worden vergast, wat is dat toch raar om zo op te schrijven. Het lijkt wel of het niks meer is dan een rekensommetje... Een kosten en baten analyse..

  # vimeo.com/73442157 Uploaded 169 Plays 0 Comments
 3. Tara-manda - Doortje

  # vimeo.com/87112738 Uploaded 86 Plays 0 Comments
 4. Tara-manda - Oquendo

  # vimeo.com/87117774 Uploaded 37 Plays 0 Comments
 5. In september 2013 werd in Roemenië een omstreden wet aangenomen die het massaal doden van zwerfhonden mogelijk maakt. De berichtgeving in Nederland over het Roemeense beleid is beperkt en weinig kritisch. PiepVandaag.nl reisde af naar Roemenië om ter plekke op onderzoek uit te gaan en dat leverde een verontrustend beeld van de situatie waarin de dieren verkeren op.

  Er is veel filmmateriaal geschoten, maar nu is het nodig dat de beelden worden gemonteerd tot een korte documentaire. Dat kost veel tijd en geld, waar er op dit moment helaas gebrek aan is.

  Word lid van Omroep Piep! en help ons met je lidmaatschap deze korte documentaire te realiseren en bewustwording over dit verborgen dierenleed te creëren.

  piepvandaag.nl/lidworden/doel/piepvandaag-nl-documentaire-zwerfhonden-roemenie/

  Al lid, maar toch een bijdrage leveren aan dit project? Donaties los van het lidmaatschap kunnen worden gedaan op bankrekeningnummer: NL59TRIO0786725818 (078.6725.818) ten name van PiepVandaag.nl onder vermelding van documentaire.

  Camera: Thomas Slijper
  Montage: Brigit Oele

  # vimeo.com/87338886 Uploaded 383 Plays 0 Comments

PiepTV

PiepVandaag PRO

PiepVandaag is de internetcommunity van mensen die opkomen voor Dier, Natuur en Milieu. Het dagelijkse nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. PiepVandaag wil bijdragen aan een duurzame, harmonieuze samenleving…


+ More

PiepVandaag is de internetcommunity van mensen die opkomen voor Dier, Natuur en Milieu. Het dagelijkse nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. PiepVandaag wil bijdragen aan een duurzame, harmonieuze samenleving waarin mens, dier, natuur en milieu een gezonde balans vormen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.