1. Op basis van eerste tekeningen en schetsen van Leisure Trailers heeft Dynteq de vormgeving ontwikkeld voor een nieuw ontwerp vouwwagen: de tenttrailer. Deze nieuwe generatie tenttrailer kenmerkt zich door een gestileerd uiterlijk, waarmee het hoopt een jongere doelgroep warm te maken voor kamperen met vouwwagen.

  http://www.deproductontwikkelaars.nl

  # vimeo.com/43974155 Uploaded 635 Plays 0 Comments
 2. In opdracht van Klink & Osse heeft Dynteq een systeem ontwikkeld dat flatscreen TV’s in een laag meubel kan opbergen. De eerste generatie flatscreenliften bestond uit een compleet liftsysteem en bijbehorend meubel. Naast een compleet systeem bleek er ook veel behoefte te zijn naar een systeem dat men in een bestaand of op maat ontworpen meubel kon plaatsen. Om in te spelen in deze behoefte heeft Dynteq een universeel liftsysteem ontwikkeld. Dit systeem is niet alleen in meubels te plaatsen, maar ook toepasbaar in jachten, campers e.d.

  http://www.deproductontwikkelaars.nl

  # vimeo.com/44032880 Uploaded 634 Plays 0 Comments
 3. Via de Wetenschapswinkel Universiteit Twente is Dynteq benaderd voor het ontwerp van een rolstoeltoegankelijke uitkijktoren voor de zorgboerderij van de Zwieseborg. Dynteq heeft een uitgebreide studie verricht naar de te realiseren uitkijktoren, waarbij als subdoel is gesteld dat de toren een unieke beleving moet worden voor het lichamelijk beperkte kind. Tijdens deze studie stonden drie belangrijke aspecten centraal:

  - Techniek: hoe komt de rolstoelgebruiker boven?
  - Beleving: hoe zorgen we voor een unieke ervaring?
  - Vormgeving: hoe laten we de toren overeenstemmen met de omgeving?

  Ter behoeve van de vormgeving is met name gekeken naar de omgeving en de gebruiker. Past de toren in de historische omgeving, en nodigt de toren uit tot beklimming? De verschillende ideeën zijn gecombineerd in meerdere concepten, welke aan de Zwieseborg zijn gepresenteerd. Het gekozen natuurlijke concept is in samenwerking met de landschapsarchitect, een torenfabrikant en liftleverancier integraal uitgewerkt tot een realiseerbaar concept. In 2009 is de toren gerealiseerd op het terrein van de Zwieseborg in Hardenberg.

  http://www.deproductontwikkelaars.nl

  # vimeo.com/44864360 Uploaded 132 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/10746224 Uploaded 47 Plays 0 Comments
 5. Sinds 1906 maakt Bannink in Borculo meubelen en met name stoelen die zich het beste als klassiek en rustiek laten omschrijven. Het maakte van het bedrijf een icoon in de Nederlandse meubelindustrie. Anno nu is Bannink de enige overgebleven stoelenfabriek in Nederland. In samenwerking met Dynteq is de easyUPchair ontwikkelt; een eigentijdse eetkamerstoel ontwikkeld met een onzichtbare, actieve sta-op functie. Dynteq realiseerde het concept en maakte het binnen zeer korte periode gereed voor serie productie.

  # vimeo.com/68762012 Uploaded 313 Plays 0 Comments

Portfolio

Dynteq

Dynteq, de productontwikkelaars.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.