1. Senčniki za avto z imenom vašega otroka in super motivom Disney, Medvedek Pu, Hello Kitty ter ostalimi najbolj popularnimi motivi iz naše ponudbe.

  mybaby.si/index.php/default/v-avtu/otroski-sencniki-za-avto.html

  Želite dodatno varnost, prepoznavnost, udobje ali samo UV zaščito? Izberite bočne avto senčnike potiskane s otrokovim imenom in priljubljenim motivom. Predstavljamo univerzalne otroške avto senčnike z 100% poliestra bele ali črne barve z dvema vakumskima držaloma, velikosti 43x38cm. Odlično darilo.

  Uploaded 18 Plays 0 Comments
 2. Navodila za priklop IP kamere preko wifi routerja

  Navodila za priklop IP kamere preko wifi routerja :

  kamere Instar lahko na omrežje priključimo tudi preko wifi vmesnika (802.11/bg standard. 802,11 / b in 802.11 / g )
  Izberite iskanje in si kopirajte naslednje podatke o wifi omrežju:
  Ob pridobitvi informacij omrežja zgoraj, naredite prijavo na ip kamero, sočasno ko je kamera povzava z mrežnim kablom.

  ipkamere.eu/index.php/blog/navodila-za-priklop-ip-kamere-preko-wifi-routerja/

  Uploaded 1,302 Plays 0 Comments
 3. Edinstvene personalizirane top majice ter bodyiji za dojenčke in otroke z imenom vaših otrok ali izvirnimi zabavnimi motivi. So tudi odlično darilo ob rojstvu, rojstnih dnevih ali drugih priložnostih, ki vam bodo ostali v nepozabnem spominu.

  Za nakup obiščite: topmajice.com/

  Uploaded 18 Plays 0 Comments
 4. Osebna otroška oblačila so nekaj posebnega za rojstne dneve ali kar tako. Presenetite otroke prijateljice, prijatelja, še prej pa privoščite otroška oblačila svojim malčkom. Imamo otroška oblačila od 0 do 14 dni. To je naš fokus.

  otroskaoblacila.eu

  Ponudba otroških oblačil na spletu kot so kape za dojenčke, otroke; kot tudi edinstvene personalizirane majice ter bodyiji za dojenčke in otroke z imenom vaših otrok ali izvirnimi zabavnimi motivi. Ta otroška oblačila so tudi odlično darilo ob rojstvu, rojstnih dnevih ali drugih priložnostih, ki vam bodo ostali v nepozabnem spominu.

  Originalna otroška oblačila mybaby, narejeno v Sloveniji

  Uploaded 7 Plays 0 Comments
 5. Pravi naslov za otroške nalepke za avto je mybaby.si
  mybaby.si/index.php/default/v-avtu/otroske-nalepke-avto.html

  Uploaded 34 Plays 0 Comments

mybaby.si

MIha Pecek Plus

Tu smo za vas

Spletna trgovina mybaby.si je nastala v želji osrečiti otroke in njihove starše. Zavedamo se, da je obdobje, ko dobiš otroka, polno sreče, veselja in vedno je premalo besed, ki bi lahko opisale te čarobne trenutke. Želimo, da jih vsaka…


+ More

Tu smo za vas

Spletna trgovina mybaby.si je nastala v želji osrečiti otroke in njihove starše. Zavedamo se, da je obdobje, ko dobiš otroka, polno sreče, veselja in vedno je premalo besed, ki bi lahko opisale te čarobne trenutke. Želimo, da jih vsaka družina užije v popolnosti ter največji možni meri. Tudi mi preživljamo te nepozabne dneve, leta, vendar pa nam včasih tudi ni šlo vse gladko. Kot mnogi izmed vas smo se srečevali s težavami, s katerimi smo se ukvarjali in razglabljali, kako bi jih rešili, namesto da bi preprosto le uživali ob pogledu na srečnega otroka.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.