1. Uit een enquete blijkt dat docenten en studenten de kantine op de faculteit Gezondheidszorg het gezonde eten te duur vinden. Frank en Andre gaan proberen een gezonde maaltijd te scoren. Maar dat gaat ze geld kosten!

  Uploaded 158 Plays 0 Comments
 2. Het is boekenweek en Ingmar Heytze is de spiksplinternieuwe stadsdichter van Utrecht. Voor Trajectum TV draagt hij zijn favoriete gedicht uit zijn nieuwe bundel voor.

  Uploaded 37 Plays 0 Comments
 3. Stukafest houdt in dat je bands, dans, poezie en theater in een studentkamer kunt zien. Dit jaar is Utrecht voor de eerste keer het toneel van dit festival. Frank en Andre luisteren naar Pinkpops Jan Smeets aan de Twijnstraat en in een keuken aan de Lange Nieuwstraat genieten ze van de band Cool Genius.

  Uploaded 135 Plays 0 Comments
 4. Trajectum en Studium Generale organiseren dit jaar de verkiezing voor docent van het jaar. Nomineer je favoriete docent via http://trajectum.hu.nl/docentvanhetjaar

  Uploaded 125 Plays 1 Comment
 5. Valentijn staat voor romantiek en de liefde. Frank wil eigenlijk gewoon neuken. Samen met Jasmijn en Andre gaat hij op zoek naar goede sexplekken op de HU.

  Uploaded 291 Plays 2 Comments

TrajectumTV

TrajectumTV Utrecht

TrajectumTV: het online tv kanaal van Trajectum, het tweewekelijks onafhankelijk magazine van de Hogeschool Utrecht

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.