1. De FAS zal in het teken staan van Magento. Kathleen van Magento zal komen spreken over de voordelen van Magento Enterprise tegenover Magento Community en ook voorbeelden laten zien van webwinkels die de overstap maken.

  Daarnaast zal Kathleen vertellen over Magento’s Premium Bundle en the Expert Consulting Group. De Premium Bundle is een pakket bestaande uit training, licenties en platina level support. De Expert Consulting group is een groep professionals die zich dagelijks bezighoudt met het beantwoorden van technische Magento-gerelateerde vragen.

  # vimeo.com/45127639 Uploaded 276 Plays 0 Comments
 2. Een product in Magento is opgebouwd uit attributen. Standaard attributen zijn bijvoorbeeld: prijs, naam, SKU en kleur. Maar eigenlijk wil je voor elke relevante eigenschap van je producten een attribuut toevoegen. De attributen die je vult kun je tonen op productpagina’s, maar wat interessanter is: op attributen kunnen je bezoekers filteren. En hoe specifieker een bezoeker kan filteren, hoe eerder hij het gewenste product vindt en hoe hoger de conversie.

  # vimeo.com/46034972 Uploaded 45 Plays 0 Comments
 3. Magento heeft een krachtig systeem om prijsregels aan te maken. In deze training behandelen we een aantal manieren om prijsregels in te stellen. Onder een prijsregel verstaan we: een actie waarmee je de gehele of een deel van de catalogus voorziet van een korting.

  # vimeo.com/47304491 Uploaded 39 Plays 0 Comments
 4. MediaCT organiseerde op 24 november een event in samenwerking met de E-boxx, dé skybox in de Euroborg voor e-commerce ondernemers. Belangstellenden werden ontvangen met een lunch en Bas Nawijn, Head of Sales Europa bij Magento, gaf een seminar over Magento. Na het seminar werd er genoten van de spannende voetbalwedstrijd tussen FC Groningen-PEC Zwolle (uitslag 0-0), waarna het event werd afgesloten met een borrel. Een unieke mix van sport, netwerken en kennis delen.

  # vimeo.com/80478184 Uploaded 72 Plays 0 Comments

Magento trainingen

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.