1. Hoe staat het met de liefde van de wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar? Reporter Yara en cameravrouw Suzanne vroegen loslopende stelletjes én singles het hemd van het lijf. Wat is liefde, en hoeveel wordt er eigenlijk geflirt, daar in Nijmegen?

  'Lopende liefdes' is een mini co-productie van Sterk Verhaal en Yara In Media.

  # vimeo.com/46090649 Uploaded 265 Plays 0 Comments
 2. In de aanloop naar het EK 2012 besloten wij (Suzanne en Renate) onze uitzinnige mannen te filmen en er gezamenlijk een korte documentaire van te maken. Geen middel bleef hierbij onbenut. 'In their face' , snel, met Iphones, flips, echte camera's, alles wat maar voor handen is om niets te missen.

  En toen... toen lag oranje eruit. En hadden we bergen materiaal. Het maken van de juiste keuzes, bedenken van een verhaallijn en de uiteindelijke montage deden we allemaal in een week tijd.

  Camera, regie en montage: Suzanne Sandberg, Renate Tromp
  Nabewerking: Mark van Eden

  onzejongensdefilm.nl

  # vimeo.com/44871627 Uploaded 1,995 Plays 0 Comments
 3. Resultaat van cursus 'Reportage maken 1' van Frans Bromet. De opdracht: ga de straat op en stel een aantal mensen dezelfde paar vragen. Bij voorkeur over een onderwerp dat emotie oproept. Omdat dat 't interessant is. Zie hier.

  Regie, interviews, camera en montage: Suzanne Sandberg

  # vimeo.com/10282975 Uploaded 148 Plays 0 Comments
 4. Wat bezielt iemand om gaan hardlopen in de woestijn? Wij maken er een film over.

  'Dutch Desert Runners' noemen ze zichzelf, ofwel: woestijnlopers. want dat zijn ze, straks in 2015. Gijs en Jitse (beiden werkzaam op kantoor van Adidas) trainen voor deze bijzondere marathon: de Marathon des Sables. 6 dagen, 254 kilometer, de Sahara. Jawel, dat leest u goed. Ga er maar aan staan. Grote vraag: wat bezielt Gijs (vader van 2, samenwonend met Amy) en Jitse (vriend van Annebel)? Tja. Dat gaan we dus vastleggen. Volg het ook!

  Een Sterk Verhaal Film

  camera en edit
  Suzanne Sandberg

  team
  Huibert Sandberg
  Suzanne Sandberg
  Lennart Elgershuizen
  Nicole de Wit

  # vimeo.com/88347142 Uploaded 677 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/20954912 Uploaded 47 Plays 0 Comments

Sterk Verhaal: vrij werk

Suzanne Sandberg Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.