In het kader van de heropening van de PoPuP galerie mei 2012 in Utrecht heeft Grumble Film 3 portretten gemaakt van exposerende kunstenaars. De 2 andere portretten portretteren het utrechtse Beemeubels en de kunstschilderes Maja Boot.

Musicians all gave permission to use their music.

# vimeo.com/43106712 Uploaded 898 Plays 0 Comments

Jop de Jong

Grumble Film

Ik heb, voordat ik begon met mijn bedrijf Grumble Film, met diverse mensen veel leuke filmpjes gemaakt die je hier kan vinden.

Bijvoorbeeld filmpjes voor mijn opleiding op de HKU, voor het Nederlands Film Festival als CamJo en bij stichting het Kaasschaafcollectief…


+ More

Ik heb, voordat ik begon met mijn bedrijf Grumble Film, met diverse mensen veel leuke filmpjes gemaakt die je hier kan vinden.

Bijvoorbeeld filmpjes voor mijn opleiding op de HKU, voor het Nederlands Film Festival als CamJo en bij stichting het Kaasschaafcollectief als allround filmmaker.

Sommige zijn duidelijk beter van kwaliteit dan anderen. Het is dan ook een verzameling en niet een selectie. Hierdoor hoop ik dat er een beeld ontstaat van mijn ontwikkeling als filmmaker.

Kijk rustig rond en laat vooral een reactie achter als je iets leuks hebt gezien.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.