1. Το Εργαστήρι Σχεδίου, το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες και ο Γιώργος Βαρσαμάκης με την ορχήστρα του σας προσκαλούν σε μια Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας.

  # vimeo.com/48955125 Uploaded 70 Plays 0 Comments
 2. Το βίντεο δημιουργήθηκε από το ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες και Το Εργαστήρι Σχεδίου για την Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας που διοργανώθηκε στις 13 Ιουλίου 2012.

  # vimeo.com/46361431 Uploaded 402 Plays 0 Comments
 3. Το ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες & Το Εργαστήρι Σχεδίου σας προσκαλούν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου Ώρα 19:00 όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση με κύριο θέμα: Design Workshop “Εμπνέομαι και δημιουργώ από το έργο του Γιάννη Τσεκλένη”.
  Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι υλοποιημένες ιδέες των συμμετεχόντων. Η καλύτερη ιδέα θα βραβευθεί και από την ψηφοφορία των επισκεπτών της έκθεσης.

  Πρόγραμμα:
  Προσέλευση: 19:00
  Παρουσίαση, Βράβευση, Κλήρωση: 20:00
  Είσοδος Ελεύθερη

  Πρόσβαση
  Τοποθεσία: 8 Δυτικά – Ναός Τέχνης – Λεωφόρος Αθηνών 387
  Πληροφορίες: http://main.loulakis.gr/?p=2914
  ------------------------------------------------------
  Γενικές Πληροφορίες

  “Το Εργαστήρι Σχεδίου” δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη της Ζωγραφικής, του Σχεδίου & της Φωτογραφίας, από τους αρχιτέκτονες Γρηγορία Μπαλμπούζη και Χρόνη Λουλάκη. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, τη ζωγραφική, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου ή το βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι δίπλα σε εκείνους που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, τις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα του σχεδίου και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Αρχιτεκτονικών σχολών. Σε ότι αφορά στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές όσο και για τις μεταπτυχιακές, υπάρχει η ειδική κατάρτιση στους συνεργάτες μας που χρειάζεται για όλα τα στάδια της προετοιμασίας των ξένων πανεπιστημίων από την προετοιμασία Portfolio έως την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.

  Web: http://www.toergastirisxediou.gr

  To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κατάρτισης σε οτιδήποτε αφορά σε ψηφιακή σχεδίαση. Όσοι κάνουν επαγγελματικά χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών μπορούν να αποκτήσουν γνώση και πιστοποίηση γνώσης, δύο πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια για την καθημερινή εργασία, την εξέλιξη της καριέρας ή ακόμα και για την ανεύρεση νέας εργασίας. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των πιο γνωστών παγκόσμιων εταιρειών όπως είναι η Autodesk, Adobe, Pearson Vue, Certiport κ.ά. ενώ συνεργάζεται και με ελληνικούς φορείς όπως είναι η Α.Κ.Τ.Α. του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Infocert, ο Ο.Α.Ε.Δ. για επιδότηση εκπαίδευσης κ.ά. To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” πιστοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης). Η απόφαση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης με αρ. Φύλου 2677-Β/9-11-2011. Το Ε.Κε.Πις συγχωνεύτηκε με τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

  web: http://www.loulakis.gr

  # vimeo.com/109897076 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 4. http://main.loulakis.gr/?p=2914
  Το ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες & Το Εργαστήρι Σχεδίου σας προσκαλούν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου Ώρα 19:00 όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση με κύριο θέμα: Design Workshop “Εμπνέομαι και δημιουργώ από το έργο του Γιάννη Τσεκλένη”.
  Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι υλοποιημένες ιδέες των συμμετεχόντων. Η καλύτερη ιδέα θα βραβευθεί και από την ψηφοφορία των επισκεπτών της έκθεσης.

  Πρόγραμμα:
  Προσέλευση: 19:00
  Παρουσίαση, Βράβευση, Κλήρωση: 20:00
  Είσοδος Ελεύθερη

  Πρόσβαση
  Τοποθεσία: 8 Δυτικά – Ναός Τέχνης – Λεωφόρος Αθηνών 387
  Πληροφορίες: http://main.loulakis.gr/?p=2914
  --------------------------
  “Το Εργαστήρι Σχεδίου”
  δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη της Ζωγραφικής, του Σχεδίου & της Φωτογραφίας, από τους αρχιτέκτονες Γρηγορία Μπαλμπούζη και Χρόνη Λουλάκη. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, τη ζωγραφική, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου ή το βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι δίπλα σε εκείνους που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, τις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα του σχεδίου και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Αρχιτεκτονικών σχολών. Σε ότι αφορά στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές όσο και για τις μεταπτυχιακές, υπάρχει η ειδική κατάρτιση στους συνεργάτες μας που χρειάζεται για όλα τα στάδια της προετοιμασίας των ξένων πανεπιστημίων από την προετοιμασία Portfolio έως την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.
  Web: http://www.toergastirisxediou.gr
  --------------------------
  To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες”
  ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κατάρτισης σε οτιδήποτε αφορά σε ψηφιακή σχεδίαση. Όσοι κάνουν επαγγελματικά χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών μπορούν να αποκτήσουν γνώση και πιστοποίηση γνώσης, δύο πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια για την καθημερινή εργασία, την εξέλιξη της καριέρας ή ακόμα και για την ανεύρεση νέας εργασίας. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των πιο γνωστών παγκόσμιων εταιρειών όπως είναι η Autodesk, Adobe, Pearson Vue, Certiport κ.ά. ενώ συνεργάζεται και με ελληνικούς φορείς όπως είναι η Α.Κ.Τ.Α. του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Infocert, ο Ο.Α.Ε.Δ. για επιδότηση εκπαίδευσης κ.ά. To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” πιστοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης). Η απόφαση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης με αρ. Φύλου 2677-Β/9-11-2011. Το Ε.Κε.Πις συγχωνεύτηκε με τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).
  web: http://www.loulakis.gr
  --------------------------
  Credit - Music: Ludovico Einaudi - Nightbook

  # vimeo.com/110551647 Uploaded 2,575 Plays 0 Comments
 5. Το "ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συν."και "Το Εργαστήρι Σχεδίου" δημιούργησαν με αφετηρία τη μουσική του Γιώργου Βαρσαμάκη ένα μικρό video animation με τίτλο "Καραβάνι Παιδικών Ονείρων". Ο σκοπός της δημιουργίας του είναι για την ενίσχυση του σημαντικού έργου του M.K.O. "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης". Το σενάριο ανέλαβε η Γρηγορία Μπαλμπούζη ενώ την εικόνα και το animation ο Γιώργος Αγαδάκος. Η μουσική έχει τίτλο "Μυστικά Παραμύθια" απο το ομότιλο CD του συνθέτη.

  ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες - http://www.loulakis.gr
  Το Εργαστήρι Σχεδίου - http://www.toergastirisxediou.gr
  Γιώργος Βαρσαμάκης - http://www.varsamakis.gr

  Uploaded 5,495 Plays 0 Comments

ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες - Το Εργαστήρι Σχεδίου

EES Loulakis - Ergastiri Sxediou

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.