1. Op de eerste volledige dag in Bourges doen de Nederlandse schermers het rustig aan. Max Janssen en Else Noë 'sparren' wat onder leiding van coach Floris Nonhebel. Daarna worden de wapens ingeleverd voor de controle. Morgen komen de eerste deelnemers in actie op de eerste wedstrijddag van het EJK.

  # vimeo.com/3427327 Uploaded 207 Plays 0 Comments
 2. Op de tweede dag van de delegatie in Bourges begint het schermtoernooi eigenlijk pas echt. Arno Bargerbos komt uit in heren degen en maar liefst vier dames doen een gooi naar de floret-titel. Of ze dat lukt? Je ziet het in dit filmpje.

  # vimeo.com/3451544 Uploaded 276 Plays 0 Comments
 3. Op de derde dag van het EJK in Bourges stond de heren sabel en dames degen op het programma. De camera's van Schermjeugd.nl waren er -natuurlijk- bij.
  Kelly Boone werd niet 31ste, zoals in het filmpje te zien is, maar 57ste.

  # vimeo.com/3454176 Uploaded 309 Plays 0 Comments
 4. De vierde dag in Bourges draait om de dames floret equipe. Hun eerste wedstrijd is direct de belangrijkste. Zijn ze in staat om als team te presteren? En hoe doen ze het zonder teamcaptain Iman Kulhanek? Schermjeugd.nl keek over hun schouder mee tijdens deze spannende dag.

  # vimeo.com/3470939 Uploaded 294 Plays 0 Comments
 5. Op de vijfde dag van het EK schermen voor cadetten in Bourges was het de beurt aan de heren floret. Voor Nederland deden Max Janssen, Nathan Kulhanek, Dylan Tuyn en Ruben Bon mee. Kijk hier naar hun prestaties en de bondscoach over hun winkansen.

  # vimeo.com/3487962 Uploaded 223 Plays 0 Comments

EK Bourges 2009

Schermen voor de Jeugd

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.