29 september 2017 - Bruidsvideograaf huwelijk Erik en Janita

Erik en Janita hebben mij als bruidsvideograaf uitgenodigd om hun huwelijk op video vast te leggen.
Daarom ben ik vandaag in aller vroegte onderweg naar het ouderlijk huis van de bruid in Barneveld. Hier eenmaal aangekomen is het nog erg donker en er brand nergens licht. Enigszins bezwaard bel ik aan...
Gelukkig wordt er open gedaan en wanneer ik door de donkere gang naar de verlichte keuken wordt geleid, zie ik dat de kapster al bezig is. Ik film hier wat van de voorbereidingen en daarna ga ik naar Lunteren om ook bij de bruidegom de voorbereidingen te filmen. Nadat alles is vastgelegd vertrekt de bruidegom, gewapend met het bruidsboeket, richting de bruid en volgt de ontmoeting.

Voor de foto- en videoreportage rijden we naar Landgoed Staverden in Ermelo. De vochtige natuur en de opkomende zon zorgen voor een uniek decor en het levert ook deze keer weer fantastische beelden op. De tijd vliegt voorbij en we moeten verder naar Stroe waar de daggasten zich bij het dorpshuis verzameld hebben. Na de ontvangst is er koffie en dan gaan we naar Barneveld waar in het Oude Raadhuis het burgerlijk  huwelijk wordt voltrokken. Vervolgens gaan we naar 'De Orangerie' in Barneveld voor de lunch en familiefoto's en aansluitend vraagt het bruidspaar in de kerk van Wekerom een zegen over hun zojuist gesloten huwelijk.

Voor mij is nu het moment aangebroken om alle gebeurtenissen van vandaag te verzamelen in deze 'Same Day Edit'. 's Avonds is deze tijdens de receptie met veel succes aan alle gasten vertoont.

Deze trouwfilm en ‘Same Day Edit’ is geproduceerd door Videograaf Assem Producties: https://www.videograaf.eu

# vimeo.com/250810714 Uploaded 8 Plays 0 Comments

Follow

Assem Producties

Assem Producties

Schitterende films over liefde, geluk, emotie en blijdschap. Ook digitale uitnodigingen of instructievideo's.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.